0

В духа на най-добрите турски традиции – за всеки принц идва сляпата неделя. И всичко се решава благополучно. Те живели дълго и щастливо, живеят и до днес. Приказка без край. И сериали с (не)очакван край.

Преди да ме опровергаете, че има и тъжни сериали, нека да повярваме в приказката.

Защото съвсем скоро студенокръвният Яман Къръмлъ (Халил Ибрахим Джейхан) от сериала „Наследство“, който върви по „Диема фемили“, ще се вземе с Пепеляшка – бедната Сехер (Съла Тюркоглу), която успя да разтопи леда в сърцето му.

Двамата ще бъдат принудени да сключат брак, за да се преборят заедно за опеката на малкия Юсуф, когото обожават. И ако в живота редът е друг – първо се влюбваш, после ти се раждат деца, то в сериала двама души се влюбват покрай грижите за едно чаровно къдрокосо дете, което изнервя лошата леля до такава степен, че иска да го прати в приют.

А лудата й сестра напразно се стара да се представи за грижовна пред принца.

Двете са като доведените сестри на Пепеляшка. И нямат шанс да успеят в пъклените си планове, защото принцът бизнесмен вече се е предал. Нищо, че не го знае още. Важното е, че аз, а и вие, ще получим всеки момент сватбените покани.

Да обобщим приказката за Пепеляшка в нейния турски вариант. Той (принцът) може да даде на детето всичко, освен любов и ласки. Сехер – сестрата на загиналата майка на Юсуф, е преизпълнена с любов.

Тровят я, опитват се да я газят, но не – тя е решена на всичко, за да бъде до детето, което е получила като „наследство“.

Двамата с Яман имат съвсем различни възгледи за възпитанието му. Но нещата вървят към изглаждане на грапавините. Така Яман и Сехер издържаха пробния брак, сега ще сключат фиктивен, а после... Нека не издаваме всичко.