0

Н яма друга актриса, която да е проляла толкова сълзи, колкото Неслихан Атагюл. Тя е царицата на драмата. Плаче от мъка, от жал, от радост – поводи винаги се намират. А съвсем скоро и зрителите ще плачат, когато Неслихан Атагюл напусне "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kızı), а Туба Бююкстюн застане на нейно място с нова главна женска роля.

В центъра на сериала, поне до излизането на Неслихан Атагюл, е историята на двама влюбени. Нетипично за турските сапунки, тук нямаме бедна девойка, пристигнала в големия град от село, която среща префърцунен богаташ. Но класовата разлика все пак е налице. Санджар е смугъл бедняк, който никога не е напускал Мугла. Наре е дъщеря на посланик, която, въпреки че е израснала в Осло, Токио, Кейптаун, Ню Делхи и Отава, си остава земна и мила. Тоест основната сюжетна линия не се върти около превъзпитанието на единия от главните герои. Любовта между главните герои (на този етап) избухва като детска игра. Те са Ромео и Жулиета, ама в турски вариант. Съдбата ги разделя. И когато Наре цъфва обратно с дете за ръка и е шокирана да разбере, че присъства на сватбата на бившия си любим. И, разбира се, искрите припламват отново – след няколко епизода сръдни. Наре (Неслихан Атагюл) е в стихията си. Има много поводи да реве. Ако е вярно, че сълзите лекуват, тя би трябвало да е като скала. Но точно в сериала, в който е като руйна река, й се налага да се оттегли – заради здравословен проблем.

Напасване

А след сбогуването с Неслихан Атагюл и посрещането на Туба Бююкстюн се налага да спрем със сълзите и да свикнем с новата двойка. Обикновено зрителите посрещат такива промени на нож. И това става повод за напоителни коментари – кой с кого си подхожда. Плюс за сериала е, че Енгин Акюрек (Санджар) вече има опит с Туба от сериала „Мръсни пари, фалшива любов“. И не му се налага да търпи критики, че е изневерил на кошутата с разплакани очи.

А ето и сбогуването на Неслихан Атагюл с феновете на сериала: „Здравейте всички! Сбогувам се с Наре, чиято роля чувствах и изживявах с всяка клетка на тялото! Мислех, че мога да се справя, но тялото ми ми даде да разбера, че нищо няма да се получи. Имам нужда от малко почивка. Благодаря ви, приятели! Благодарим на зрителите за подкрепата! Ще се видим следващия път в друга история!“.

Остава да изчакаме епизодите, с които ще се върнем към това сбогуване по време на снимките на сериала.

Образ

В реалния живот Неслихан Атагюл или Несли, както я наричат на галено почитателите й, няма нищо общо с героините си. Тя искри от любов и се смее заразително, като при това не е егоист – споделя щастието си с многобройните си фенове, които й симпатизират още повече, защото са свикнали да играе драматични роли.

Усмихнатата зеленоока красавица е родена през 1992 г. в Истанбул и още на 8 години решава, че ще става актриса. Неслихан получава подкрепа от родителите и брат си Илкай Атагюл и на 13-годишна възраст момичето прави първите си стъпки в шоубизнеса. Самата Неслихан намира контактите на агенция за подбор на актьори, а майка й се съгласява да я заведе на прослушването. Така започва всичко!