0

С лучилото се в Бейрут е сърцераздирателно, мъчително и ужасно. Със серия от туитове, изразяващи болка и страдание, поппевецът Мика реагира в социалните мрежи по повод на унищожителната експлозия в ливанската столица. Ливанският музикант, певец и композитор с британски паспорт, роден именно в Бейрут преди 36 години, изля на френски и английски покрусата си от станалото.

Случилото се в Бейрут е сърцераздирателно, мъчително и ужасно. Със серия от туитове, изразяващи болка и страдание, поппевецът Мика реагира в социалните мрежи по повод на унищожителната експлозия в ливанската столица. Ливанският музикант, певец и композитор с британски паспорт, роден именно в Бейрут преди 36 години, изля на френски и английски покрусата си от станалото.

„Следя със загриженост, тъга и ужас събитията в Бейрут. Все още не знаем какво се е случило, но страданието е мъчително. Това, което се случи – наранени или загубени завинаги животи, ми къса сърцето. Не знаем все още какво точно се е случило, но болката е мъчителна“, написа той.

Певецът, който в последните седмици често е в Италия заради кастингите за тамошния X Factor, където ще журира от септември, подчертава едно съвпадение, което особено го е потресло: „Преди 4 години точно на тази дата се представях в Баалбек в Ливан. Сутринта започнах деня, гледайки снимките от онзи концерт, а го завърших с ужасяващите кадри от разрушенията в Бейрут, от които ме побиват тръпки“.