0

В добавянето на сексиграчка (или две) често се крие разковничето на налегналата ни рутина в леглото. Често разнообразието може да дойде и от практикуването на нова поза. Понякога обаче отговорът на нашите търсения може да е точно под носа ни, без да го забелязваме – в банята. Защото там хем ще можем да пробваме нещо ново, хем самият душ си е своего рода сексиграчка. Някои глави имат толкова прекрасни и разнообразни режими на пръскане, които, насочени правилно към ерогенните зони, като ВЕЦ генерират енергия, но за удоволствия.

Британски сексолози обаче предупреждават, че в банята трябва да го караме по-полека, тъй като теренът там е доста хлъзгав и травмите са често явление. Освен това сапунът не е лубрикант и предизвиква сърбеж и изсушаване. С тези уговорки вече можем да се впуснем в зимни забавления под топлата вода. Въобще в банята сме голи като Адам и Ева, парата се вие навсякъде като змия, което допълнително вдига либидото.

Една от класическите пози за ласки в това помещение на дома се нарича „Ръбът на бръснача“. Нейното име заблуждава, че е доста рискована, но предпазни каски няма да са ви нужни. Изисква се стабилна постелка за баня, а след това дамата да стъпи с единия си крак на ръба на мивката или ваната, все едно че ще се епилира. Мъжът застава срещу нея изправен. Душът може да бъде насочван с една ръка към интимните области. Експертите твърдят, че позата създава перфектния ъгъл за проникване. Позата има и вариация, при която партньорът минава отзад на дамата.

Оралните ласки под душа също са доста изкушаващи. Приемащият партньор обаче трябва да стои така, че гърбът му да блокира потока от вода. В противен случай партньорът, който е отдолу (доставящият удоволствие), ще бъде под струята и ще му трябва шнорхел, за да диша, а това би затруднило използването на устата му. Розови съветници споделят още, че и секспозата „Обратна каубойка“ си струва да се опита. За нея ще ви трябва пейка, пластмасово столче за баня или плоският ръб на ваната. Мъжът е седнал там, а дамата е с гръб към него. Душът трябва да се насочи в неговия скут. Така се получава доста хлъзгав и приятен танц. 

Банята, макар и рисково място за ласки, може да се превърне в нашия оазис. Трябва просто да се сложат повече постелки срещу подхлъзване. Както и ароматни свещи, увивни растения, камъчета. А като добавите и подходящата тропическа музика, изживяването може да стане доста реалистично. Тази атмосфера на практика ще пресъздаде истински рай в джунглата с водопад, при това без да давате луди пари за екскурзии по екзотични дестинации. А и там сексът най-често е забранен край водопади, на плажа и на други уж диви места, където се плащат солени глоби.  

Любо Георгиев