0

Т я е една от най-популярните турски актриси в последно време, която обикнахме покрай сериала „Стая 309“, а в момента гледаме по „Диема фемили“ като Зейнеп в „Домът, в който си роден, е твоята съдба“. В момента Демет Йоздемир планира най-щастливото събитие в живота си. След кратка раздяла с любимия й Оузхан Коч последва нова страница от връзката им, която ще скрепят с подписите си. Оузхан е направил романтично предложение за брак на Демет на 14 февруари, след което тя показа на цял свят годежния пръстен. И въпреки че двамата живеят добре, понякога на пътя им се изпречват журналисти, които любопитстват за сватбата, планирана за лятото. В последните си медийни изяви Демет Йоздемир споделя, че подготовката вече тече. А също така, че тя ще е булка поне два дни, за да може да обърне внимание на всички приятели и да прекарат повече време заедно във веселба.

Сезонът на черешите свърза Йозге и Серкан.

Известната двойка Серкан Чайоглу и Йозге Гюрел ще увенчаят дългогодишната си връзка със сватба. Двойката, която си партнира в телевизионния сериал "Сезонът на черешите", издаден през 2014-2015 г., и любовта им, която не е излязла от дневния ред, отдавна кроят планове за брак.

Според съобщения в медиите, както и на самата двойка, се очаква дългоочакваната сватба да се състои през летните месеци. Известната двойка потвърди сватбата, но каза, че все още няма яснота относно планирането и датата. С наближаването на летните месеци феновете започнаха да се чудят за датата на сватбата. Серкан Чайоглу беше на екрана в сериала "Кипър: По пътя към победата", който продължи два сезона. Актьорът е на етап оценка на входящи проекти. Йозге на свой ред наскоро направи изявление, че сватбата им по всяка вероятност ще се състои в края на лятото. “Не искаме да преекспонираме това събитие“, заяви тя.