0

Ритон в питон - моля, спрете се

Обични приятели и безспорни звезди, дует „Ритон“ все пак се нуждаят от естетически остен. И ако на мен се пада да бъда този остен - да, ще им кажа. Това върху вас е твърде излишно. Няма да споменавам възраст и вкусове, просто облеченото е твърде неподходящо. Ако искат да научат точно защо, да ме поканят на едно кампари в цвят червен. А за любезния читател ще изтъкна следното - сравнимите със змийски шарки по Катя пълзят в лепкава смесица от тъкани. Здравко поддържа тази естетическа нишка, но поне се е ограничил до едно яке. Прическата на певицата, в стил Прешъс Уилсън, води мислите ми в гори Тилилейски и много се плаша да не намеря там къщичката на баба Яга. Облеченото от Катя наподобява на една огромна татуировка, по която са накацали мухи, гъсеници и всичко, което въображението може да понесе.

Емилова едва диша от китки и божури

Ще каже човек, че лично Зара Мащенко се е погрижила приживе за роклята на д-р Емилова. Цветя, пастелни тонове, цели тонове багри, сякаш пациенти са замеряли прочутата лечителка със забранените им храни. Цели топузи от синьо и жълто тежат върху основа от розово дотолкова, че се чудя как роклята още не се е свлякла сама. Макар това да е вероятно само една плажна рокля, мога да спомена, че да се виждат презрамките отдолу е повече от недопустимо. Не, че не се прави, но... На мястото на госпожата бих поставил ефирен шал или друго, което да покрие ръцете. Не защото е в Синагога, а просто защото така би изглеждало по-добре. Виждам изоставена шапка на стола - защо не бъде поставена на главата за повече разкош... Едни слънчеви очила биха освежили лицето, малко грим - също.

Галин да не духа... в кърпичката си

Галин е стъпка напред с този кариран панталон, който върху други крака би изглеждал може би секси. Карето добавя килограми, особено ако те вече са там. Певецът е съчетал панталона с риза на цветя, която ако бъде възпята от Дони (без Момчил), ще се получи нещо като „риза на цветни петна“. Гаджето вика - а „ближи си сладоледа“ защо не вмъкнеш в коментара. Галин пък не заслужава чак толкова много песни, отвръщам му. В джобчето на сакото е пъхната кърпичка, далечна роднина на всичко облечено. Тя няма особено приложение, освен ако господинът не иска да издуха... носа си. Нека го осведомя в зародиш, че това не е позволено от нито един моден закон. Но в Пайнер - знае ли се, знае ли се... Обувките са интерпретация на малкия танк на лейтенант Грубър, сакото ми се струва твърде сериозно за жанра, който Галинчо представлява.

На пиано или зебра иска да прилича Дидо

Погледът ми минава по тази пешеходна пътека, под която с цялата си прелест е Дидо от Дийпзоун проджект. Талантливият мъж никога не е блестял с вкус, който да ми допадне, но и не очаквам от него повече. В облеченото има нещо обречено и то се натрапва от скучната последователност на черно и бяло. Нещо като текстилна зебра, поставена напреки. Напречното райе винаги придава повече килограми, така, както телевизионните камери. Да се запита човек, не е ли снимано тук с цял ПТС. Гаджето се обажда, че вместо да гледаме „Ало, ало“, се занимаваме с модни коментари. Иначе си представям тази блуза скъсена с поне петнайсет сантиметра, така ще даде поне оптически право на панталона да изпъкне повече. Ръкавите са също дълги, могат да бъдат навити, ако самият Дидо е навит.

Младжов и Йотова в модна Нирвана

Много симпатична визия на почитаемата Илияна Йотова. По време на изложба в галерия „Нирвана“ вицепрезидентът показа премерен вкус с блуза, в която тактично се отчитат херците на консервативното и желанието за подобрението му. Харесвам диспропорцията в синята част. Харбалите сякаш са застанали на пост срещу допълнителни модни усложнения. Ръкавите имат красив завършек, г-жа Йотова е отново отличен пример за стил. До нея Ники Младжов - притежател на галерията, бизнесмен и благотворител, прави добра компания на специалния си гост с кремаво лятно сако, прилежна прическа и протоколно поведение.