0

Н ов сексфетиш, наречен „отключената врата“, е хит в момента на Запад. При него мъже и жени изпращат розови съобщения към непознати в социалните мрежи и приложенията за запознанства. Текстът задължително трябва да съдържа кодовата дума „отключена врата“, както и точния адрес и час без други излишни обяснения. Мераклиите, отзовали се на любовния повик, разказват как с изумление установили, че на съответния адрес вратата наистина е била отключена като за Дядо Коледа. А вътре ги чакал партньор в доста предизвикателно облекло. Така мнозина вече са правили анонимен секс със случайния партньор.

Експерти разкриват, че модата е тръгнала от Великобритания от приложение за гей двойки. Постепенно обаче тя се е разпространила и сред хетеро палавниците. „Тръпката да чакаш някой непознат да се отзове на съобщението ти, е неописуема“, хвалят се дами и господа в британски интернет форуми. Очаква се по празниците да бъде бумът на този нетрадиционен фетиш, особено при онези, които са самотни и няма с кого да посрещнат вълнуващо Коледа и Нова година.

Сред по-традиционните фетиши си остават секси чорапите. Те подлудяват мъжете в леглото, показва британско проучване. Над 90% от адамовците посочват, че този артикул влияе благотворно на либидото им. Дългите найлонови чорапи с жартиери или със силиконови ленти изстрелвали повечето господа директно на седмото небе. Особено ако са черни или тъмносиви. А ако дамата се е барнала с дантела и силиконова лента, това повишавало ерекцията. Сексолози коментират, че ако дамата иска да го изненада с празничен оргазъм, то трябва да си остане с чорапите до финала.

Според проучването дамските обувки също са следващият предпочитан от силния пол фетиш. Задължителни са високите и тънки токчета. Според секс терапевти дамите не трябва да правят компромиси с обувките. Никога не трябва да си позволяват да се явяват пред мъж с разкривени обувки или ожулени токчета. Те трябва да избират внимателно, за да се привлече повече от мъжкото внимание. Но ако някоя каишка минава през глезена е силно вероятно да накарате обекта на страстта си да хукне веднага към банята. Доста от евите са отговорили, че имат фетиш към ролевите игри. Например той е шефът и я мята направо на бюрото. Другата разпространена игра е завързването с белезници – тип ченге – лошо момиче.

Тук доста от анкетираните представители на силния пол са отговорили, че наред с повдигащите гърдите сутиени си падат и по... очилата. Но не слънчевите, а онези с диоптъра, зад чиито стъкла очите изглеждат влажни, сластни и обещаващи незабравими интимни ласки. Защото жена с очила за тях е интелигентна и образована дама, за която няма тайни в леглото. А строгият външен вид е само фасада, зад която се крие тигрица, истинска порнокралица. Особено ако очилата са с цветни или рогови рамки и рефлекторни стъкла. Някои дами предпочитат папийонки и вратовръзки. Мнозина си представят, че така яздят Том Круз или Ричард Гиър.

Тънкият глезен подлудява мъжете, а дамите си падат по фини аристократични ръце с дълги и изящни пръсти. Фантазията гласи, че с тях мъжът ще свири по тялото й като на пиано. Доста от евите си падат и по мъжките зърна, а адамовците умират да заровят глава в цепката между нейните гърди.

Връзването пали чаршафите

Със сигурност много двойки са опитвали леката форма на сексуалния фетиш връзване. Той включва завързване/ придържане на китките на партньора по време на любовната игра и половия акт с шал, вратовръзка, белезници, както и закриване на очите. Тези горещи интимни игри не само увеличават страстта, но са още един начин да опознаете партньора си на по-дълбоко ниво.
Тук се изисква голямо доверие. Поемането на контрола трябва да стане, когато има взаимно желание и съгласие в една двойка, а резултатът може да бъде наистина невероятен.