0

К ръшкачите стават тигри, когато спят с две жени. Това е и един от признаците, по който може да забележите, че вероятно вашият партньор си има още някого. Ако например дамата забележи ненадейна положителна промяна в леглото, то значи мачото си е намерил любовница. Еротичният заряд, който мъжете получават от това, че спят с две жени едновременно, е почти неконтролируем. Това установи британско проучване. 30% от мъжете обаче изпитват вина и изпадат в състояние на гняв, коментира от своя страна австралийският експерт Дейвид Кинг.

Клишетата, с които кръшкачите послъгват, са много. Например извинението, че работи до късно често влиза в употреба. Ако се добави към това и ежеседмична среща уж с приятели, явно човекът се опитва да си осигури повече време и пространство за себе си и новото гадже.

Ако на дамата й е отнело месеци да го накара да се подстриже безрезултатно, а сега той прекарва часове в банята, за да се конти, то със сигурност има нещо подозрително. Грижата за външния вид при Адамовците с годините просто намалява, но ако се появи ново завоевание, се появява отново и желанието да изглежда като принца на бял кон. Честото къпане също е съзнателен или не поведенчески акт за паралелна връзка. Едни искат да са идеално чисти, а други - да измият вината или издайническите миризми от своята афера.

„Хората, които няма какво да крият, зарязват и телефоните си където им падне, отговарят на обаждания и есемеси на мястото, където ги получат, и изобщо - държат се нормално. Неверниците обаче придобиват рязка привързаност към устройството, не го свалят от ръка, често звукът е изключен, за да няма издайнически нотификации за получени съобщения, а разговорите задължително се водят от другата стая.

Преди празниците, особено Коледа, фалшът във връзките се увеличава.

Според проучване на AYRE Event Solutions 14% от празнуващите британци съобщават, че са имали флирт с колега. В тази връзка 32-годишната Ейми Купс, която е бивша учителка, коментира и различните видове измами. Ейми има над 80 000 последователи в социалната мрежа Инстаграм. Тя вижда себе си като професионалист, когато става въпрос за извънбрачни или паралелни връзки. Тя дори се е разделила с изневеряващия си бивш съпруг, след като го е хванала да прелюбодейства.

„Никой никога не иска да мисли, че гаджето или съпругът му изневерява, но може да има много фини признаци, които обикновено никога не бихте забелязали. Освен това женската интуиция е най-мощният инструмент във вашия арсенал. Така че, ако подозирате, че нещо се случва, следвайте вътрешния си глас“, съветва Ейми. По думите й, ако партньорът ви започне да бъде по-мил или по-щедър от обикновено, тогава внимавайте.

Друг признак, че нещо е гузен, е, ако изведнъж стане прекалено любезен, а по принцип не е от най-внимателните и галантни мъже. „Може да започне и да ви купува случайни подаръци, които обикновено не прави, като цветя или бижута. За мен това е огромен червен сигнал, че изневерява. Скъпите коледни подаръци под елхата също могат да бъдат знак за вина“, коментира експертката по лов на кръшкачи.

Рутината скапва връзките

Една от основните причини мъжете да изневеряват е липсата на тръпка в дадена връзка. А причината да продължават да са в нея и да си правят труда да лъжат, са навикът, сигурността и спокойствието, с които са свикнали. Малцина са онези, които биха прекратили дългата връзка, защото вече нямат интерес към нея и вас. Тръпката е намаляла, разнообразието липсва, скуката се е настанила трайно, тези неща най-често тласкат Адамовците към изневяра. Но и Евите често търсят разнообразие, макар и да са малко по-коректни в отношенията си.