0

В сяка зодия има своите предпочитания както в любовта, така и в леглото. Някои държат на емоционалната връзка, други – на позата, а трети – на любовната игра.

Понякога страстите се нажежават до червено, а спалнята се оказва тясна за сексуалните желания, които споделяте с партньора си и нямате търпение да осъществите.

Е, какво чакате? Открехваме вратата на спалнята, а останалото зависи от вас!

- Овенът иска да поеме водещата роля и да действа като доминиращ. Той иска да прави нещата по своя начин.

- Телецът искат да формира емоционална връзка. Той иска да поддържа зрителен контакт, да почувства, че актът означава нещо.

- Близнаците искат да бъдат държани в напрежение, а сексът да бъде непредсказуем. Те не искат да правят едни и същи неща два пъти.

- Ракът иска просто да седне (или легне) и да се отпусне. Той иска партньорът да свърши цялата работа и да взема решенията.

- Лъвът иска да му е горещо. Той иска да му се казва колко секси изглеждат и да бъде третиран като крал.

- Девата иска да се движи бавно, иска изобилие от любовната игра. Девата иска моментът да продължи, вместо да се втурва през него.

- Везните искат да чуят мръсни приказки от партньора си. Те искат да чуят как партньорът им стене, искат да говорят толкова, колкото се и докосват.

- Скорпионът иска да бъде отгоре, иска и да прави орална любов. С една дума – той иска да угоди на партньора си.

- Стрелецът иска да носи секси бельо и да използва играчки. Той искат да направи нещата малко по-пикантни.

- Козирогът иска да получава толкова, колкото дава, а работата му да бъде отплатена – иска и той да свърши.

- Водолеят иска да бъде отдолу и да остави партньора си да поеме ръководството. Той иска да се отпусне и да се наслади на момента.

- Рибите искат да опитат нови неща. Те искат да изследват своята ексцентричност и партньорът им да остане отворен за нови експерименти и изживявания.

*Източник: Edna.bg