0

Г невен пост в личния си профил написа старозагорката Моника Маринова, за чието спешно лечение от рядко заболяване до скоро съгражданите събираха средства.

Гневен пост в личния си профил написа старозагорката Моника Маринова, за чието спешно лечение от рядко заболяване до скоро съгражданите събираха средства.

След успешен курс в болницата Мони установила, че дързък крадец е задигнал кутия за дарения .Това е станало малко 1,30 часа през нощта на 4 февруари от денонощно работеща магазинче на улица „Генерал Столетов“ 67 в Града на липите.

„ Не ми стига речника да напиша това, което чувствам.... но ще се опитам по възможно най-деликатният начин, но не обещавам .

Ти твар мръсна, как спиш от петък вечер насам?!?!

Как се поглеждаш в огледалото?!?! Нямаш си и на представа какво си представям, че ще се случи с теб!!! Да, парите за моята спешна операция се събраха , но тези средства щяха да бъдат разделени между две жени от Стара Загора, които се нуждаят от лечение в чужбина!!!

Как не те досрамя да откраднеш дарителска кутия за спешно лечение, на която кутия има снимка на майка с двете си деца?!?! Това е най-долното нещо, което може да направи някой на този свят!!! Разбираш ли?? Не, ти си невменяем!!!! Да ти кажа ли какво да си купиш с тези пари? Ще ти кажа! Свещи си купи!!! У дома имам една кутия, ела вземи и нея, ще ти постеля червен килим ако искаш!!!

Бясна съм! Боли ме! Отвратена съм! Не съм на себе си, копеле проклето! Даже не ми побира главата как ме предизвика с твоята отвратителна постъпка за да избухна така! Цялата треперя, благодарение на теб! В периода в който се възстановявам от животоспасяваща операция, ти ме смаза психически! Господ гледа, дори и да не вярваш в него!!!!!“, написа 38-годишната майка на две дъщери,която през 2016-а година осъди НЗОК заради отказ да се лекува в чужбина.

Стотици реагираха на гневното послание на младата жена, сред тях беше и варненката Диана Христова с думите: „Мони и моя кутия бе открадната от Варна.Нищо друго не бе взето от магазина само дарителската кутия.Клипа от камерите бе предоставен на полицията,но 3 години по-късно резултат няма.Пожелавам ти бързо възстановяване.С теб сме!“