0

Г отови сме с листите. Ние винаги сме готови за избори. Толкова пъти минахме през тях, че няма как да не сме готови. Това заяви пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той показа законопроектите и проекторешенията, подписани от ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС. 

"Ако го сметнем по трънския курс, близо 50 законопроекта - по три пъти да сме се срещали, това са 150 срещи за 270 дни", подчерта Борисов.

"Крановете на Балкански поток са на територията на страната и още днес може да бъде спрян. Или да го спрем, или да го продадем. Това, което стана с Балкански поток е национално предателство за мен", категоричен бе той.

Борисов: Не се меся в разговорите за служебен кабинет

"Тръбата на "Балкански поток" е 100% българска. Акциите са на българите. Към днешна дата има над 1 милиард чиста печалба. Няма друго такова дружество. А и е важно геостратегически - виждате как наказваме Унгария и Австрия", обясни той.

"Към днешна дата твърдя, че от Солун през Петрич влизат между 8 и 10 млн. руска газ", сподели лидерът на ГЕРБ.

"Предложихме на колегите към точката за "Балкански поток" да прибавим и "Лукойл", за да могат българите да видят, че от едното печелят, а от другото левчетата от вашите джобове са изтекли към Швейцария. От едното се печелят милиарди, от другото изтичат милиарди", обясни Борисов.

"През последните няколко дни върви едно надцакване кой колко пари ще даде. Включихме се и ние, разбира се, няма да оставим на Асен Василев и Денков да раздават стотици милиони в последния си ден", заяви Борисов.

ПАК КРЪСТОСАХА ШПАГИ: Спор за великденски добавки, ще зарадват ли пенсионерите за празника?!

"Мисля, че Христо Иванов направи добра Конституция. И новото служебно правителство ще бъде избрано по същия начин, по който избирахме старото, само че няма да е от Радев а от служебния премиер", коментира лидерът на ГЕРБ.