0

Д амите в Старата столица пропищяха от тормоза на дърт мераклия, става ясно от публикации във Facebook.

Според информацията на жената, качила тревожния пост в мрежата, неидентифицираният мъжки обект със странно поведение притеснява с действията нежния пол в Търново.

Преди да тръгне да обикаля из града на лов за „жертви“, които да снима и да тревожи, той се качвал в автобус №10 от Самоводене, слизал понякога и в Горна Оряховица.

По думите на жената, публикувала предупреждението, както и снимки и видео на наглеца, той непрекъснато снимал дамите с телефона си, а ако му се направела забележка, ставал арогантен и агресивен. Крещял и псувал жертвите на фотонападенията му.

Facebook/Виктория Цонева

Ето какво предупреждава Виктория Цонева от профила си във Facebook, споделено и в групата „Дивотия до шия във Велико Търново“:

"!Пост предупреждение! Субект от мъжки пол, движещ се в автобус номер 10, засичам го да се качва на Самоводене, а да слиза в Горна, също и в Търново. Постоянно снима с телефона си момичета. При направена забележка стана агресивен и започна да псува и вика по мен. Отдавна го дебна да си направим селфи и да разглася колко е нагъл и безочлив. Надявам се да попадне на някой татко да му счупи телефона в главата"-

Facebook/Виктория Цонева

Оказва се, обаче, че мъжът не е непознат за местните хора:

"И тук ли стана известен? От Самоводене е! Той не е само нагъл, той е луд! Години наред тормози момичета и остава безнаказан! Законите го пазят!", пише  Кристияна Н.в мрежата.

Жените в известното село Самоводене, до Велико Търново, също са жертви на мъжа и то от години, допълва картинката и  Ивайла Г.

"Съдили сме го и лично сме се разправяли, но резултат няма. Не е нормален човекът и момичета го отнасяме", добави тя.

Силвия Маринова пък пише, че преди месец същият мъж я е снимал в парка "Никола Габровски" във Велико Търново: "Преди месец го видях да ме снима най-нагло - без опит да се прикрие даже. Това се случи в парка на Габровски. Когато видя, че го поглеждам тръгна да бяга и се качи на първия автобус, минал на спирката", добавя жената.