0

В брой 69 на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф” на 27 юли, четвъртък, ще откриете:

Соцвариантът на магьосническата сага за Хари Потър бе „Арабела“. Децата в края на 80-те и началото на 90-те години на 20 век гледаха сериала с трепет. Всички момичета обожаваха Арабела и искаха да приличат на нея, а момчетата – вместо на красавеца Петър, повече симпатизираха на злодея Румбурак. Вместо вълшебна пръчица Арабела въртеше пръстен.

А сега, след като събудихме спомените, нека видим как се стече живота на актрисата Яна Нагьова. В любимата на мнозина рубрика в приложението „Златно време” – „В кухнята на...”, в която публикуваме рецепти от филми и книги, днес гостуваме на сериала „Ти разкажи, Черно море”.

Гледахте този епизод само преди дни. Ако сте пропуснали да си запишете инструкциите за лозовите сармички на г-жа Санийе, сега е времето. Вадете тефтера и не забравяйте – хубавите сармички са тънки като кутре.

Преди 18 години ни напусна любимецът на поколения деца – Бате Асен. Днес си спомняме за актьора Асен Кисимов.

Искате ли да видите новото гадже на Венсан Касел. Той е на 56, тя на 28. И е модел от Джибути. Истинско предизвикателство за майсторите на четката е да рисуват Левски. Най-точният портрет на Дякона е от Георги Данчов-Зографина. Кои други рисунки са сред най-значимите?

Както всеки четвъртък, в приложението „Златно време” ще намерите и рубриката „Ретро спорт”. В нея ще прочетете за 120-те изневери, за които си признава Тайгър Уудс и за най-големите сексскандали със спортисти.

И още: - Слънцето не е приятел на всички – пигментни петна ни превръщат в калинки - За кои теми не обичат да говорят жените в менопауза, а трябва да го правят - Какво да насадите там, където и трева не никне – в рубриката „Практични съвети”

Не пропускайте приложението „Златно време” – всеки четвъртък в „Телеграф”. Златно приложение (и приключение) за златните ни читатели!