0

В брой 63 на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф” на 15 юни, четвъртък, ще откриете: Вампирът Алис Купър разлюля софийската „Арена“.

Как Винсънт Деймън Фурние създаде легендарния образ. Кога реши, че е вещица, живяла през 17-и век. Всичко за великия Алис Купър – в приложението „Златно време“ на вестник „Телеграф“.

Докато сме на тази вълна – в рубриката „Ретро спорт“ представяме най-ярките канибали на терена – отгризнато ухо, захапан пенис. Ще видите кои се записаха в историята на спорта по този начин. В рубриката „Турски сериали“, която всеки четвъртък може да намерите в приложението „Златно време“ на вестник „Телеграф“ - Как се дава дъщеря и защо когато тя отлита, за да свие свое семейно гнездо, за бащата настъпва едновременно лято и есен. Поводът са сериите от последните дни на сериала „Вятърничав“, в който никой не е този, за който се мисли, но в крайна сметка любовта ще победи. В другата традиционна рубрика в „Златно време“ - „В кухнята на...“, с която надничаме зад екрана и вадим интересни рецепти, днес отново сме в сериала „Вятърничав“. И опитваме от чашата шербет, с която майката на Рейян – Зехра, почерпи сватята Султан. Сладък сироп за тези, които се готвят да ти вгорчат живота – нека го опитаме заедно, но без последствия. Ще научите как се приготвя.

Жената на Ботев с 30 гроша пенсия, дъщеря му Иванка умира бременна в четвъртия месец – историческо и в същото време популярно четиво в „Златно време“.

И още: - Инфарктът атакува в понеделник. Защо? И как го установиха? - Цяр за стомашни болки от епохата на Възраждането - Как с наредба-закон разпускат и забраняват всички политически партии в България (трябва да отбележим, че годината е 1934-а) Не пропускайте приложението „Златно време” – всеки четвъртък в „Телеграф”. Златно приложение (и приключение) за златните ни читатели!