0

В брой 67 на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф” на 13 юли, четвъртък, ще откриете: Неуморима, а също и неукротима – героиня на брой 67 е дизайнерката Вера Уонг. На 27 юни тя направи 74, но в далечен план (и не само) може да бъде сбъркана с девойче.

Коя е тази влиятелна дама и защо всяка жена би искала да се появи с нейна рокля най-малко в три случая – на собствената си сватба, на Оскарите или на галавечери на Олимпиадата.

Лято с Демет Йоздемир – в ролята на поредната Пепеляшка. От екрана се разнася аромат на ягоди, а ние получаваме за десерт цяла купа с истории на любимата турска актриса, която е достатъчно разкрепостена, да не пропука нито един екранен партньор. И да превръща филмовите емоции в истина.

Актьорът Каан Урганджъоулу, който играе ролята на коварния Емир Козджуоулу в сериала "Черна любов", вече втора седмица събира честитки за изненадващата сватба, която вдигна с Бурджу Денизер. А вие може да се полюбувате на сватбените му снимки.

И още: - Кои са топ дестинациите за кулинарен туризъм - 8 мита за цистита - Как и кога българин конструира спускаемия апарат на „Аполо 11” - Как и защо по заповед на Чърчил през 1945 г. хотелска стая в Лондон става част от Югославия. Не пропускайте приложението „Златно време” – всеки четвъртък в „Телеграф”. Златно приложение (и приключение) за златните ни читатели!