0

Д ебора Михайлова не се яви на днешното заседание по делото срещу  Георги Георгиев. Разпитът на майка ѝ продължи два часа. Тя беше един от двамата свидетели, които дадоха показания днес. Трябваше да бъдат разпитани трима от останалите свидетели, но един от тях не е бил открит на посочения адрес, казаха защитниците на подсъдимия Георги Георгиев, съобщава БТА. 

ПОД ПРОЖЕКТОРИТЕ: Дебора с първи чалга хит! (СНИМКИ+ВИДЕО)

Заседанието премина при закрити врата. 

"Излязоха много интересни факти, които не ни бяха известни досега, нямаше ги изобщо в делото. Оказа се, че музикалният клип на Дебора, за който пред обществото беше изтъкнато, че е жест от въпросния певец към нея за това, което ѝ се е случило, в действителност е бил платен. Това каза майката на Дебора", заяви адв. Петко Кънев, защитник на подсъдимия, цитиран от агенцията. Според него в показанията на майката на Дебора е имало противоречия.

СЛЕД ЗВЕРСКОТО НАСИЛИЕ: Дебора напира за светлината на прожекторите (СНИМКИ)

Разпитите в заседанието приключиха. Предстои съдът да се произнесе по-късно днес по направено искане за промяна на мярката за неотклонение на Георги Георгиев

Следващото заседание ще бъде на 12 септември, когато показания ще дадат още трима свидетели и ще започнат разпити на някои от вещите лица, работили по случая. 

ТРЪГВА ПО ПЪТЯ СИ: Топ диджей поема Дебора!

В края на юни тази година Дебора Михайлова беше разпитвана в продължение на пет часа.

Миналата година случаят с насилието над Дебора Михайлова предизвика серия от протести в цялата страна. Едно от обвиненията срещу Георги Георгиев е, че с особена жестокост, чрез нанасяне на удар с юмрук в областта на главата и чрез нанасяне с макетен нож на 18 броя порезни рани по тялото, е причинил на Дебора Михайлова двустепенна средна телесна повреда.

ИСКРИ В ПОПФОЛКА: Скандал с песента на нарязаната Дебора! (ВИДЕО)

РЕКОРДНО ДЪЛГИЯТ РАЗПИТ ПРИКЛЮЧИ: Дебора излезе изтормозена от залата!

ЛЯТОТО НА ЕДНО ОБЕЗОБРАЗЕНО МОМИЧЕ: Дебора показа всичките си рани, с кураж продължава живота! (СНИМКИ)