0

У ютно кресло, жив огън, топъл шоколад и семеен дрескод - всичко, което описва съвременната семейна приказка или нашето мечтано декемврийско бягство! Модните дизайнери успешно се прокрадват в гардероба, превръщайки всеки ден от студените месеци в празник! През 2022/2023 хит са унисекс пижамите, както и комплектите с взаимствани елементи. Залагайки на добър външен вид и качество, подарък №1 са именно те. А и кой не обича да прекарва сутрините си в почивките дни в удобни дрехи, пиейки кафе или чай... Яркочервено, зелени нюанси, зимни елементи и акценти, провокирани от код “Коледа”, са водещи в най-новите предложелия и лимитирани серии.

Желание

Преди да се насочите към закупуването на модели, повечето от които са в серия “тя и той” или “семейство”, проверете какви са предпочитанията на вашите близки, като например дълъг или къс ръкав, широк или втален модел... Имайте предвид, че обикновено артикулите се продават с напълно еднаква визия и за четирите бройки, като целта е да бъдат забележими. Разбира се, не е изключено да намерите дуо модели, които са изработени в един и същ дизайн и цветова гама, но имат леки и ненатрапчиви промени.

Връх в класациите и най-подходящ избор са пижамите, които основно залагат на червения цвят. В декорацията им влизат коледни елементи като рисунка на Добрия старец или Снежанка, на шейната и елените, джуджетата и подаръците - каквото и да изберете, декември, януари и февруари ще бъдат подходящите месеци за модната разходка в домашни условия. Специалистите в областта съчетават основно червено и бяло или зелено и сиво. Ако рисунките не отговарят на вашите желания, може да фокусирате вниманието си към надписите от типа “Здравей, декември”, “Весела Коледа”, “С добри пожелания” и пр.

По отбори

Вариант са и пижамите по двойки, т.е за майка и дъщеря, както и за баща и син. Повярвайте, освен комфорт ще си подарите и едни от най-сантименталните кадри, достойни за картичка!

Любопитни са предложенията, които избягват празничната палитра, но достойно се включват в линията. Това например са пижамите, както и спортните комплекти, които залагат на два силно контрастни цвята като бяло и черно, жълто и синьо, оранжево и зелено - и въпреки това правят препратка към най-дългоочакваните дни в календара. Причината за това са включените елементи като рисунки. Добрата новина е, че освен вкъщи влюбените двойки, щастливите родители и неразделните приятели ще имат възможността да провокират интерес към визията си навън. В този случай моделите са изработени от плат, който гарантира задържането на топлина, така че да не усещат дискомфорт, разхождайки се из снега.

А допълнението към този чудесен избор за лична покупка или подарък безспорно са чорапите! Като че ли това е времето, в което дори хората с най-скучния гардероб решават да импровизират с нещо ново, непознато и различно.

Каквото и да изберете, искрената радост, загатната от дизайнерите, се постига със споделянето - на моменти, усмивки и... дрехи!

Скрийте ги под елхата

Ако сте решили да подарите еднакви пижами на близките си, то погрижете се и за празничната опаковка. Съобразете я със съдържанието, като заложите на еднакви цветове. Най-добре е да изберете по-семпла хартия, така ще засилите изненадата от самата покупка. Разбира се, може да допълните кутиите под елхата с картички. Независимо че в повечето случаи семействата знаят кой подарък от кого е, посланието е “черешката на тортата”, която не бива да пропускате.