0

"След като направих пресконференцията, за която всички знаете, вече получавам сериозни заплахи от много и различни места, но те са обект на проверка в момента", това заяви вече независимият депутат Радостин Василев пред медиите в Народното събрание. Миналата седмица той разпространи запис, за който посочи, че е от заседанието на Националния съвет на "Продължаваме промяната", а това провокира замразяване на преговорите за кабинета с ротационен премиер "Денков - Габриел".

Той потвърди, че не е получавал заплахи от Асен Василев и Кирил Петков. "Не съм подавал никакви сигнали срещу тях", каза още Радостин Василев.  Той потвърди, че има 24-часова охрана от МВР заради отправените заплахи. 

"Това, което направих, не го е правил никой български политик до момента и то предизвика не да хвърлим камъче в блатото, а направо да вкараме багер в блатото и да го изринем, за да видим какво е истинското лице на българската политическа класа. Направил съм го с всички рискове, което крие това нещо. Направих го с лицето си. Аз направих този запис, не се срамувам по никакъв начин, защото чрез този запис ставаме свидетели каква уйдурма в момента ГЕРБ и ПП се опитват да си направят. Щели да правят смяна на формата и какво ли още не", посочи още Василев. 

"Продължаваме промяната не са тук, за да се коалират с ГЕРБ", каза още Василев. Той допълни, че за записа не е бил принуждаван от никого, пуснал го е с желание и ясно съзнание. "Виждате какво става в държавата, всичко могат да ми направят", допълни той. 

АМИ СЕГА?! ГЕРБ-СДС замразяват преговорите за правителство с ПП-ДБ (ВИДЕО)

СЛЕД ИЗДЪНКАТА: Кирил Петков сипе суперлативи за Мария Габриел

НА РАЗПИТ: Привикаха Асен Василев в прокуратурата