0

О тново рокади в ръководството на болница "Лозенец". Начело на лечебното заведение застава д-р Христо Стоянов. Това съобщиха от министерството на здравеопазването.

Отново рокади в ръководството на болница "Лозенец". Начело на лечебното заведение застава д-р Христо Стоянов. Това съобщиха от министерството на здравеопазването.

Д-р Стоянов е избран от Съвета на директорите за изпълнителен директор на лечебното заведение. До настоящия момент той е заемал длъжността началник на спешно отделение и заместник-директор по медицинската дейност в болницата.

Станимир Михайлов пък става е независим член и председател на Съвета на директорите. По образование е финансист. Притежава дългогодишен опит във финансови институции.

Това е втората рокада в болница "Лозенец" за тази година. През юни служебнит министър на здравеопазвнето д-р Стойчо Кацаров мана дългогодишения директор на лечебното заведение проф. Любомир Спасов.Тов стана след скандал  информация за незаконни трансплантации в болницата. тогава начело застана Радосвет Горнев.