0

П рез последната година УСБАЛО четири пъти се е оказала обект на обири. Това съобщи в социална мрежа директорът на лечебното заведение д-р Стефан Константинов.  

През последната година УСБАЛО четири пъти се е оказала обект на обири. Това съобщи в социална мрежа директорът на лечебното заведение д-р Стефан Константинов.  

„Щетите не са големи, но неприятни  – разбити брави, повредена дограма и каси на врати, откраднати таблети, дребни суми и лични вещи на персонала. Особено лошо е, че се случва в болница. Този юнак и компанията му едва ли си дават сметка как с действията си могат да застрашат лечението на десетки наши пациенти, а дори да го правят – вероятно не е тема, която ги вълнува”, пише той в социалната мрежа.

Д-р Константинов обяснява, че охраняващата фирма не е показала „особена ефективност”, а от полицията след прилежните регистрации „няма обратна връзка за развитие”.

Шефът на Онкологията публикува и видеозапис на извършителя и отбеляза, че ако някой го познае и издеде ще му направи добро.

"Вниманието, което ни отделя, може да му изиграе лоша шега -  в онкологична болница ровенето в лаборатории и центрове за лъчелечение далеч не е безопасно за собственото му здраве начинание”, завърши директорът на УСБАЛО.