0

У бита е съпругата на собственика и управителя на аптечната верига „Астра“ в Русе Бедрос Пехливанян. Зловещата новина потвърди пред „Монитор“ окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев. Той посочи, че разследването за изчезването на жената е започнало на 14 януари.

Убита е съпругата на собственика и управителя на аптечната верига „Астра“ в Русе Бедрос Пехливанян. Зловещата новина потвърди пред „Монитор“ окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев. Той посочи, че разследването за изчезването на жената е започнало на 14 януари.

Задържани са двама мъже, на които вече са повдигнати обвинения. Обвиненията са за отвличане, грабеж на 65 000 лева и евро от дома на жената и убийство, с цел укриване на престъпление, допълни окръжният прокурор.

Разчлененото тяло на жената е открито в понеделник по поречието на река Русенски Лом. Мъжете са признали за деянието си.

Бедрос Пехливанян е магистър фармацевт и е познато име в града. Той е председател на групата общински съветници на ГЕРБ в местния парламент. Жена му се казва Еранухи и колегите са я наричали галено Ери. Работила е в аптеките на съпруга си.

Приятели и колеги на убитата са потресени от новината за смъртта й. Бедрос и Ери живеели в разбирателство и не са имали проблеми. Имат две големи деца, които са студенти в чужбина.

Очаквайте подробности