0

Oстров Света Анастасия ще се превърне в арена за мащабно техно парти под надслов Solar Island. Звездите на електронната музика Ернан Катанео и Hot Since 82 пристигат за дневните партита на 13 и 14 август.

Кораб

На 13 август на специално изградения пулт на вулканичните скали ще станем свидетели на удължен B2B сет от Ернан Катанео и Любо Урсини. Аржентинецът и резидентът на “Ялта“ ще повторят изживяването от първото издание на Solar Island, чиято енергия още се помни от феновете.

На 14 август на остров Света Анастасия посрещаме доминиращата сила на световната сцена - Hot Since 82. Дейли Падли включва и Solar Island в натоварения си летен график, а за танците преди появата му зад пулта ще се грижи Стефан Попов, един от проспериращите български диджеи и част от “Ялта“.

Освен главната сцена, на която ще се качат хедлайнерите, фестивалът ще предлага и допълнителна плажна сцена, която ще работи без прекъсване, както и изградена релакс зона за всички посетители.

Капацитет на тазгодишното издание е точно 1000 души. Техно фестът ще продължи целодневно през уикенда, а с всеки закупен билет за събитието е включен и транспорт с кораб от пристанище Бургас. Билетите за всяко едно от дневните партита са на цена 100 лв.

Бургас

Solar Island e част от лятното издание на Солара. За втора поредна година Бургас става домакин на най-мащабния фестивал за електронна музика у нас. На 12 и 13 август фестивалът се завръща на пристанището в Бургас за двудневно парти със силен лайнъп, включващ ключовите световни фигури в техно и хаус музиката.

На специално изградената сцена в двата дни ще видим Адам Бейер, Иларио Аликанте, Джоузеф Каприати, Локо Дайс и др.