0

В арненец дава “под наем” улична дупка от градската мрежа за офис. В кратера, зейнал на кръстовището на улица „Евлоги Георгиев“ и бул. „Христо Смирненски“, са струпани автомобилна гума, клони и офис стол, се вижда от публикуваната в режата снимка от автора. „Офертата“ на Възкресен Георгиев е публикувана в социалната мрежа Фейсбук.

По този повод авторът пише с тънка ирония за предлагания от него „офис“: „Изключително комуникативна локация. Силен авто- и човекопоток. Обзаведен. За повече инфо и огледи - отдел „Общинска инфраструктура“. Брокери да не ме безпокоят“. Коментарите не закъсняват, като влезлите в темата заявяват, че „Мноого такива офиси може да има из Варна“, а други питат „Огледи с кого да си уредя? Много съм заинтересована!“, а други минават още по-делово, като пита направо за цената.

Варненци припомнят, че при дългогодишното управление на бившия кмет на Варна, Кирил Йорданов, изкопи и дупки в асфалта по уличната градска мрежа се кръщаваха на имената на кмета и неговите заместници, както и на шефовете на дирекции, отговорни за поддръжката. Така, всеки засегнат бе лично заинтересован по-бързо да се ремонтира носещата неговото име дупка и да се прекъсне връзката на компромата с неговата личност.