0

Б ивш модел на Playboy разказа за престоя си в имението “Бъни хаус”, пише LADbible. Джена Бентли от Монтана пребивавала в митичното имение за около година в периода 2007-2008-ма.

По това време красавицата била само на 18 и попадането сред избраничките било сбъдната мечта. Не всичко обаче било безплатно там.

“Убедена съм, че правят доста обстойна предварителна проверка, за да се уверят, че не сте сериен убиец”, казва тя и признава, че в “Бъни хаус” важи вечерен час при много стриктно спазване.

“Ако се прибереш след 21 часа, оставаш да спиш вън на моравата”, допълва тя. По думите ѝ, на момичетата в къщата не е позволено да си имат гаджета. А дори само една среща с момче е достатъчен повод за “незабавно изритване”.

Въпреки строгостта обаче, според Джена имението е като къщата на “Барби”. По думите ѝ това, което момичетата получават в замяна, е просто “невероятно”.

Навсякъде около нея имало прислужници, които вършели всичката работа и всяко нейно желание се изпълнявало, само щом вдигнела телефона.

“Deal a dream” нарича тя апаратът, от който набирайки “нулата”, получавала каквото поиска по всяко време на деня и нощта.

По повод прословутите партита, тя казва: “Хората си мислят, че нощите са диви, но те са действително по-диви, отколкото можете да си представите. Помня парти, на което присъстваха Анджелина Джоли, Томи Лий, Памела Андерсън и Денис Родман – това беше направо откачено.”

Тя твърди, че никога не е правила секс с Хю Хефнър. “Но веднъж влязох при него и никога няма да ви кажа с кого беше. Само ще кажа, че вътре бяха четирима, включително той.”

Хефнър, който почина през 2017 година, създава списанието “Плейбой” през 1953-та. Оттам насетне изданието еволюира до империя, включваща модели, нощни клубове и въпросното прословуто имение.