0

А мерикански военни пилоти са направили десетки видеоклипове на сферични НЛО, летящи до тях по време на мисии, твърди изследовател.

Според Рос Култарт кадрите се пазят в тайна, но трябва да бъдат напълно проучени, за да се разбере какво точно е заснето. Твърденията му идват, след като Съединените щати свалиха три обекта, летящи във въздушно пространство на Северна Америка. Ръководителите на Пентагона признаха, че не знаят какъв е произходът им.

Култарт, разследващ журналист, който пише за извънземни, каза, че е важно да се отделят тези видове обекти от неидентифицираните аномални явления. Това е официалното наименование на мистериозните обекти, които са били забелязани и заснети от американската армия и които са довели до официално разследване от Пентагона. “Те са се появили над ядрени обекти, военни инсталации в континенталните Съединени щати и някои американски военни бази в Близкия изток, каза Култарт пред Sky News Australia.

„Интервюирах пилоти от източното и западното крайбрежие на Съединените щати, които разказаха, че буквално са гледали от кабината на своя самолет и са виждали сферични обекти. Някои са заснели случките и са предали кадрите на своите командири. Тези видеоклипове все още се пазят поверителни и са обект на разследване от организация, наречена Arrow, която е служба за разследване на Пентагона”, добави още Култарт.

Той добави още, че “ наскоро публикувано изображение, заснето от американски шпионски самолет, показва метално кълбо НЛО, което лети над Ирак. Картината беше включена в класифициран видео брифинг, показан на американски правителствени агенции, и се твърди, че това е първият път, когато НЛО е заснето в зона на активен конфликт”.

Култарт каза още, че разследванията показват, че „каквито и да са тези обекти, има продължаваща мистерия, която никога не е била напълно обяснена“. “Стотици обекти са се появили във въздушното пространство на САЩ. Те представляват пряк риск за националната сигурност и извършват маневри, които са далеч отвъд известните на човешката наука”, каза още журналистът.