0

П оказаха „най-ясната снимка на НЛО в света“, която бе крита в продължение на три десетилетия от човечеството. 

Кадърът, заснет от двама туристи в Шотландските планини, показва обект с форма на диамант, който се рее в небето, докато боен самолет лети зад него в далечината.

БЛИЗКИ СРЕЩИ ОТ ТРЕТИЯ ВИД: Извънземни преследват Роби Уилямс!

Според очевидци НЛО-то едва 10 минути прекарало във въздушното ни пространство преди да се изстреля нагоре и да изчезне.

Наречен „Calvine Photograph“, негативите на снимката първоначално са предадени на шотландския вестник Daily Record, който от своя страна ги изпраща на Министерството на отбраната (MO).

US контраадмирал: Земята е посещавана от НЛО!

Sheffield Hallam University/Craig Lindsay

Академикът и журналист д-р Дейвид Кларк открива снимката след десетилетия прекарани в изследвания. Той се свърза с Крейг Линдзи, бивш пресаташе на Кралските военновъздушни сили (RAF) на Великобритания, който запазил копие от кадъра, след последното му проучване през 90-те години на миналия век.

КАКВО СЕ СЛУЧВА?! Още мистериозни рингове се появиха в небето! (СНИМКИ)

Заедно с Вини Адамс, от групата UAP Media UK, д-р Кларк гарантира, че изображението ще бъде запазено в архивите на университета Шефилд Халам. Говорейки пред The ​​Sun, Адамс казва: „За мен беше привилегия да работя по този случай с толкова отдаден екип от изследователи. След 32 години и интензивно разследване се чувствам добре да мога да покажа тази неуловима снимка на света.“ Той също така помоли всеки, който има информация за самоличността на туристите, да се яви.

Така и не става ясна причината, защо кадърът е крит в продължение на толкова години. 

ОТ ДРУГА ПЛАНЕТА? Синя спирала проби небето (ВИДЕО)

Cynon Valley Leader

* Източник: LADBible