0

П илот засне НЛО по време на полет. Докато Хорхе А. Артеага прелитал над Антиокия, Колумбия, забелязал неидентифициран летящ обект, който се появил от облаците изневиделица. Когато пилотът се вгледал по-внимателно забелязал, че "нещото" се приближава с бясна скорост към самолет, след което обаче профучава покрай пилотската кабина. Пилотът успява да заснеме видео на мистериозния обект. Артеага уверява, че записа е 100% автентичен. Видеото се успя да се нареди сред "най-добрите кадри на НЛО, заснети с камера".

КОГА ЩЕ ГИ СТИГНЕМ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ: НЛО обезвредило ядрено оръжие!

С приближаването си към Артеага мистериозният летящ обект се виждал все по-ясно, той го описва като светъл на цвят, заострен отпред и кръгъл отзад. Пилотът разказва, че сякаш обектът първоначално е бил неподвижен, но след това рязко набрал скорост и се е насочил към самолета. Вторият пилот също забелязал чудатият на форма предмет. 

ОТ ДРУГА ПЛАНЕТА: НЛО шашардисва цяло село! (СНИМКИ)

Twitter/Jorge Arteaga

Артеага споделя, че е опитал да последва НЛО-то макар и неуспешно. Той твърди, че според него това не е било балон, дрон или самолет, тъй като било твърде студено и турбулентно. Според Артеага чудатият обект би се пръснал или разкъсал на 3810 метра във въздуха при положение и, че е бил толкова близо до самолет. 

НИКОЙ НЯМА ДА ГИ СПАСИ: САЩ се готвят за война с извънземни, армията им не е готова!

За щастие на пилота обаче уфологът Хайме Маусан, който миналата година откри двата "извънземни трупа" в Мексико, е подкрепил твърденията и е потвърдил автентичността на клипа.
Споделяйки откъс от разговора им в публикация в X, Маусан озаглави клипа: "Изправени сме пред едно от най-великите доказателства за НЛО на всички времена; заснето от капитан-пилота авиатор @JorgeArteagaG."

НЕОЧАКВАН ОБРАТ: Бивш шеф в Пентагона разкри дълго пазена тайна за НЛО! (СНИМКИ+ВИДЕО)

Той също така благодари на пенсионирания пилот лейтенант Райън Грейвс за това, че е анализирал и потвърдил клипа заедно с него, което е довело и двамата до заключението, че става въпрос за НЛО.

Мосан споделя, че Артеага му е казал, че обектът във видеото е "нещо напълно непознато, без средства за придвижване и с движения, които той смята за интелигентни".

ШОК! Уфолог улови „НЛО медуза“, прелетяло над военна база! (СНИМКИ+ВИДЕО)

ДЕБНАТ ОТВСЯКЪДЕ: Извънземни изкараха акъла на планинари (СНИМКА+ВИДЕО)

*Източник: ladbible.com