0

М лад татко направи романтично предложение за брак на своята половинка пред погледите на екипа и посетители в частна АГ болница в Пловдив.

Млад татко направи романтично предложение за брак на своята половинка пред погледите на екипа и посетители в частна АГ болница в Пловдив.

Той застана на колене пред любимата си след раждането на първородната им дъщеря и естествено, получи положителен отговор.

Борислав и Христина се запознали в София и са заедно от 3 години. Той планувал предложението от известно време, признал той пред екипа на здравното заведение. До последно младата майка и нейните родители, към които също била насочена изненадата, не подозирали за намеренията на Борислав, но за щастие всичко минало по план.

Бебето е било изродено от д-р Илия Амалиев, който е проследил цялата бременност на Христина. Именно в неговите ръце проплакала за първи път първородната дъщеря на Борислав и Христина – Катерина. Малката се родила по естествен начин на 24 ноември – денят на Света Екатерина с тегло 2830грама и ръст 47 сантиметра.