0

М ладоженец от индийския щат Дандели, Карнатака, решил да отмени сватбата си и да се върне у дома без булката си, когато видял, че тя има се храни с лявата си ръка.
Кату Найк от Джойда празнувал сватбата си с момиче с увреждания от Йелапур. Роднините на младоженеца и булката били уговорили сватбата няколко дни по-рано.
Празникът бил успешен. По време на церемонията за младоженците била предвидена трапеза. В този момент младоженецът забелязал, че момичето яде с лявата си ръка. По необясними причини той сметнал този факт за смущаващ и неприемлив. Семейството му подкрепило решението му да напусне булката и да се върне в родния си град без нея.


Родителите на момичето се обаждили, за да обсъдят проблемите и да разрешат недоразумението. Но семейството на младоженеца се скарало и продължило да настоява, а роднините на булката се обърнали към полицията.

Полицията пристигнала на мястото на сватбата и убедила младоженеца и родителите му да не я отменят. Стражите на реда дотолкова присърце взели случката, че отвели сватбарите в консултативен център, където младоженецът бил убеден да не прекъсва връзката си с булката.