0

31-годишен мъж паднал от 9-ия етаж на сграда върху покрива на черно BMW, след което се изправил на крака с провиснала ръка с думите: “Какво стана?”, съобщава New York Post.

Разказът е на 21-годишна свидетелка на име Кристина Смит. Ето какво каза тя пред медията: „Чух силен трясък и първоначално изобщо не мина през ума, че може да е паднал човек. Задното стъкло на колата избухна навън като при експлозия. Тогава човечецът изскочи от купето и започна да крещи. Ръката му бе усукана в неестествено положение.”

Младата жена, която работи като касиерка в McDonalds наблизо споделя, че била шокирана от гледката, сякаш пред очите ѝ се случвала каскада от филм или нещо.

“Той рече просто: “Какво стана?” и аз му отговорих: “Падна току-що”, припомня си Кристина и допълва: “Помислих си: “Слава Богу, че е жив” и вероятно една от причините за това бе дебелото му яке от пух.”

Тя веднага позвънила на 911 и направила малко снимки и видео. На тях личи увиснала на едното му ухо маска, въпреки че паднал грубо от около 30 метра височина.

По сведения на работници мъжът не е работил в сградата и не е ясно защо е бил там. Той е отказал да даде името си на полицаите и не е сътрудничил, според източник, запознат със случая.

Откаран е по спешност в болница в критично състояние.