0

Б ългарка, живееща във Великобритания, трупа печалба от продажбата на вафли под формата на пенис. 42-годишната ни сънародничка Зоя Уинспеър има павилион в Уолтъмстоу, Източен Лондон, където продава сладките изкушения, пише Brinkwire.

Зоя, макар й с английска фамилия, е самотна майка и се препитава добре от пенисите.

Допреди да й потръгне с търговията на този продукт й се е налагало да работи на три места, за да върже двата края. Работела като хранителен консултант и оперативен мениджър, като същевременно карала камион за храна. След развода си с бившия си партньор тя вече живее с майка си и малката си дъщеря. Сега Зоя е преустроила дома си в основен щаб на продукцията си, наречена Duck on a Stick, което в буквален превод е – патка на клечка. Според английските медии основното меню на Зоя страшно много се услажда на Албиона и се пазарува както от жени, така и от мъже. Осмеляващите да си поръчат такава вафла плащат по £12,99. А самите пениси се дават с пълнеж от бял ванилов крем.

„Предлагам и стоки, свързани с тематиката, като чаши за вино. Под формата на пенис. Клиентите могат да купуват анонимно, моите вафли често се използват като шеги, подаръци за рожден ден или за хора, които не харесват“, коментира Зоя.


Българката твърди, че нейната странна колекция от вафли е мотивирана от нещо повече от чувство за хумор. „Не искам хората да го купуват само заради формата – искам да им хареса и вкусът“, добавя тя. През есента у нас се появи подобно павилионче, което предлага гофрети под формата на пениси близо до НДК. Както „Телеграф“ тогава писа, приличащите на мъжки полов орган сладки изкушения бързо набраха популярност сред подрастващите, предимно тийнейджърки от близка гимназия. Ученичките се тълпяха на опашка в голямото междучасие, за да хапнат сладък пенис. Родителите пък се заканиха да съдят сладкарите.