0

Б ивш служител от армията на Съединените щати твърди, че се е срещнал с двама „синкави“ извънземни, които му разказали, че във Вселената живеят „135 милиарда хора“, съобщава Daily Star.

Алекс Колиър е служил като пилот на хеликоптер в армията и е "разговарял с двете същества през 80-те години на миналия век". Той твърди, че контактът е бил толкова грандиозен, че всъщност е бил отведен в техния космически кораб, където е бил принуден да носи специален колан, така че извънземните – известни като Андромедианци, наречени Висеус и Мороанай – да могат да говорят с него в продължение на три месеца. И по време на техните разговори, извънземните разкрили много отварящи очите неща за хората и живота във Вселената. Двамата, твърди той, му казали, че Вселената е създадена „преди 21 милиарда години“ и в нея живеят „135 милиарда души“. Той също така описва извънземните като сини на цвят и твърди, че първият път, когато ги е срещнал, било по време на игра на криеница в полето, заспал и „се събудил на масата“. „Лежа на тази маса. . . имаше един „човек“, който беше много висок, около три метра, със светлосиня кожа и перфектна физика“, разказа Колиър, цитиран от Daily Star.

„Причината, поради която са дошли да ме посетят, е, че генетично родословието на моето семейство е при тях и историята, която ми разказаха, е, че преди 62 000 години съм бил тук като на Земята. Опитал съм се да прекъсна спор между две други извънземни раси и съм бил убит, което ме е поставило в цикъла на прераждане на Земята“, обясни още той.