0

О фис стилът - удобно, стилно и секси, е на път да завладее уличната мода. През лято 2022 г. фокусът пада върху сакото. Сега е моментът за смел избор, съобразен с предпочитанията ви за комбинации от цветове, принтове, материи и декоративни елементи за връхната дреха.

Безспорен фаворит, що се касае до дамските модели, са тези с дължина до средата на бедрата, с макси джобове и в пастелни тонове. Господата получават визия и удобство с модели от памук и лен, като водещата мъжка гама е тъмносиньо и графит.

Хитрост

Една от по-необичайните и рядко срещани тенденции за сезона са саката с дължина до средата на бедрата. Свободната им кройка и макси джобовете, които са на мода, осигуряват комфорт. Сред най-популярните цветове са бледожълто, пудра и бяло. Правите линии на повечето модели успешно се комбинират с дънки, широки или тесни панталони, дори поли. Опитайте се да няма драстични разлики в дължините на дрехите ви. Край на саката с животински принтове! За по-екстравагантна визия заложете на модели, които включват шарени пръски или различни по форма и размер копчета в декорацията си. Една от хитринките на дамите, които не могат да си позволят десетки модели в гардероба, са допълнителните елементи - различни брошки, шалове, залепващи се нашивки и пр. Офис стилът е характерен с избора на обувки. Е, този сезон ще имаме удоволствието да носим тези модели, които са ни удобни - от кецове до римски сандали на висока платформа.

Стил

Саката при мъжете ще бъдат идеални за офиса, за разходка сред природата или в града. Мачовците ще заложат на по-небрежен стил, който ще допринесе за момчешкото им излъчване. Носено върху блуза, чифт дънки и маратонки, добре скроеното сако, изработено от качествен материал, дава точно това, което е необходимо за хладина през лятото. За да придадете различни стилове, в зависимост от това колко елегантно или небрежно искате да изглеждате, можете да носите сакото закопчано или откопчано, ръкавите навити, със или без джоб. Когато желаете дрехите да не спарват, то ленът е точната материя. Вероятно сте забелязали, че ленените дрехи са малко по-скъпи в сравнение с памучните например. Причината е, че процесът по извличането на влакната, обработката и превръщането им в плат е дълъг, нелек и скъп. Въпреки това той превъзхожда памука, тъй като осигурява прохлада, попива бързо и има по-дълъг живот. Т.е. голямата инвестиция ще ви се отплати. Моделите от памук също остават търсени - те предлагат по-голямо разнообразие. Водещи цветове за мъжете остават тъмните - черно, тъмносиньо, графит и пр.

Кок

Колкото и да обичаме вълните в косите, в горещите летни дни често ни се иска да вдигнем косата високо, за да се поразхладим. Това ще се окаже печелившо решение, тъй като ще откриете една идея повече за визията си за околните. Красивите форми на женските сака ще се подчертаят допълнително, а изборът на прическа ще допринесе за личното ви усещане за стил и красота. Ако бижутата са неизменна част от визията ви, сега е точният момент да разходите любимите си обеци.