0

С ам Парния, международно признат лекар, е разказал за това какво усеща човек непосредствено по време на смъртта.

Той е изтъкнал факта, че процесът всъщност не предизвиква никакви неприятни усещания, както мнозина смятат, съобщава Express, цитиран от "Блиц".

Сам Парния казва, че в крайна сметка човешкият мозък започва да получава много по-малко кислород. Поради това мозъчните вериги постепенно се изключват и настъпва безсъзнание.

Не бива да се забравя, че съществува някакъв психичен процес, който кара хората да не се страхуват от смъртта, ако преди това са имали преживявания, близки до смъртта.

Дори ако човек изпитва болка преди смъртта, самият процес на смъртта е спокоен и комфортен. Хората многократно са говорили за появата на светлина, която започва да привлича към себе си.

Днес могат да се срещнат много хора, които са били "от другата страна". Те твърдят, че има задгробен живот.

Например жена на име Ребека се е озовала високо над Земята, след като изгубила съзнание под водата. Тя е споделила, че в този момент е почувствала невероятно щастие, което не може да се опише с думи.

Сам Парния добавя, че това не е доказателство за съществуването на задгробен живот, тъй като подобни реакции имат научно обяснение.