0

Р ежисьорът Джеймс Гън каза, че предстоящите Пазители на галактиката 3 ще бъдат последният му. Той каза, че Guardians of the Galaxy Vol 3, който трябва да излезе през май следващата година, е „краят“ за него и останалата част от екипа.

Гън каза, че приключването на история, която феновете следят толкова много години, е „малко страшно“. Но също така той разкри, че третия филм ще бъде „голям“.

Говорейки в подкаста Hero Nation на Deadline, той каза: „Това е краят за нас, последният път, когато хората ще видят този екип от Пазители“.

Режисьорът продължи: „Толкова е, толкова голям и тъмен и различен от това, което хората може да очакват да бъде. Просто искам да бъда верен на героите, историята и да дам на хората заключението, което заслужават за историята“.

Иначе снимките на филма започнаха през ноември миналата година, като Гън сподели снимка от актьорския състав в Instagram заедно с надписа: „Беше странно и дълго и на моменти предизвикателно пътуване, за да стигнем до тук, но препятствията по пътя само направиха този момент по-блажен. Отново на снимачната площадка със семейството ми Пазители за първия ден от снимките на #GotGVol3."

Това не е първият път, когато Гън разкрива, че франчайзът трябва да бъде трилогия - още през 2017 г. той каза: „Това ще завърши историята на тази итерация на Пазителите на галактиката и ще помогне за катапултиране както на стари, така и на нови герои от Marvel през следващите десет години и след това.

„Ще работя рамо до рамо с Кевин Фейги и бандата, за да помогна да проектираме къде отиват тези истории и да се уверя, че бъдещето на космическата вселена на Marvel е толкова специално, автентично и магическо, колкото това, което сме създали досега.

В третата част ще се завърнат Крис Прат, Зоуи Салданя, Дейв Батиста, Вин Дизел, Брадли Купър и Карън Гилън.

Миналия юни Батиста, който играе Дракс, разкри, че е планирано и „празнично специално“.

Говорейки пред LADbible той каза: „Трябваше да направим Guardians 3 преди много време и тогава щяхме да направим коледното специално издание.“

Той добави: „Мога да ви кажа следното: ще започнем да снимаме Guardians 3 през ноември тази година, вярвам, че това ще бъде шест-седем месеца снимки в Атланта.

„Вярвам, че някъде по това време ще снимаме и празничното специално издание. Но това е всичко, което знам... Ще играя Дракс, знам това.“

Пазителите на галактиката част 3 е планирано да излезе на 5 май 2023 г.