0

Д ни, белязани от всякакви крайности предстоят за зодиите през следващата седмица. Ето какво вещае хороскопът за всяка една от тях...

Дни, белязани от всякакви крайности предстоят за зодиите през следващата седмица. Ето какво вещае хороскопът за всяка една от тях...

Овен 21 март – 20 април

На 24-ти се заемете се със себе си, посетете център за разкрасяване и масаж. Днес полезните вещества прекрасно се усвояват и циркулират в организма ни. 25-и е ден за обвързване, за съвместни действия и инициативи, за сбирка на семейството и колектива, в който ще се изявявате и работите в бъдеще. 26-и е един от най-агресивните и конфликтни дни за вас в този месец. Родените в третата декада действат агресивно и непримиримо и срещат отпор. Претенциите нарастват, от утре ще има връщане назад в позиции и намерения. До 11 октомври прехвърлете имот на необвързаните си деца, защото после може се обвържат и наследството ви в бъдеще да се дели с друг. Мислете в перспектива. На 27-и обстановката се успокоява. 28-ми е ден за нови начинания, за приятелски и делови срещи на приятно място и в проверен състав. 29-и ще ви откаже от някои илюзии. Може да разберете истинските намерения на човек, когото смятате, че познавате добре. На 30-и паякът ще дебне в мрежата. Ограничете социалните контакти.


Телец 21 април – 20 май

На 24-ти Меркурий е в съвпад с Уран, а Слънцето задвижва точката на финансовата екзалтация. С две думи, идват печалби. На 25-и чудесата за Телеца и другите земни зодии не свършват. Съвпадът на Меркурий и Венера ви дарява с дар слово в точния момент, когато за нещо трябва да се спазарите. 26-и е ден на агресивни намеси на всички нива. Силният печели, действа се манипулативно и безкомпромисно. Хищниците са излезли на лов. Ден на краткотрайно блаженство и в любовта, което ще бъде последвано от дълъг период на изтрезняване и разочарования. Не яжте ябълки- плодът на изкушенията и не си позволявайте да влизате в конфликти. Ревността подава ръка на компромата. На 27-и Плутон от Козирог тръгва в ретроградна посока и ни връща към неуредените семейни и родови отношения. Настава време да сложим в ред юридически и наследствени дела. 28-и за родените в третата декада носи повече грижи и противопоставяне. Не отивайте в крайности. 29-и е ден на кривите огледала и на изкривените отношения на всички нива. Едно го мислите, друго става, а трето ви се дава и получава. На 30-и се въздържайте от пазаруване и плащания в мрежата. Очертават се всякакви измами, хакерите не спят.


Близнаци 21 май – 21 юни

На 24-ти слагате край на безцеремонното и агресивно поведение. Приемете промените. Колелото на съдбата се завърта и който е бил отгоре вече тръгва надолу, а подтиснатите и притеснените намират начин да излязат от ситуацията. На 25-и съдбата и нещата от живота събират единомишленици за съвместни настъпателни или отбранителни действия. 26-и е ден на всевъзможни изкушения. И в астрала и на Земята се водят тежки битки. И ако гръм удари, ехото дълго няма да заглъхне. Трудно се разбираме и понасяме, трудно делим територии и сфери на влияние. 27-и е ден на омиротворение и хармония. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите. 28-и е благоприятен момент за сключване на нови договори и за приемане на изгодни оферти съобразно новите условия. На 29-и Луната от Стрелец и Нептун от Риби образуват конфликти аспекти в хороскопа ви. В момента сте изправени пред своето огледало. За един то е криво, а за друг правилно отразява реалностите. Вглеждайте се внимателно в себе си и в отношенията на околните към вас. Може да срещнете ледени сърца и усмивката да изстине на лицето ви. Всеки ще си сърба надробената попара. 30-и за родените около 10 юни ще донесе повече противопоставяния и проблеми.


Рак 22 юни – 21 юли

24-ти идва с неочаквано прозрение. Може да се намери изход от всяка ситуация. На 25-и може да влезете в среда, която ще ви затрудни и в дом, в който ще трябва да спазвате определени правила. Съобразете се с волята на семейството и екипа, в който се изявявате. 26-и е един от най-агресивните и опасни дни за месеца. Не влизайте в скандали и разправии, ще се разболеете. Напрежението непрекъснато ще нараства. На 27-и природата търси хармонията, мирът и спокойствието. Дано и вие ги намерите. Плутон тръгва ретроградно в знака на опозицията ви Козирога. Този аспект ни връща към отлаганите имотни и наследствени дела. Имате няколко месеца да направите нужните прехвърляния или дарения. Помислете за бъдещето си и това на децата. Уредете нужните терени за работа и развитие. На 28-и чакайте предложения и обаждания, които ще ви извадят от летаргията и ще ви активизират в посока на нови дейности и начинания. На 29-и бъдете внимателни. Този ден вледенява отношенията и провокира отдавна сдържана агресия. На 30-и лесно се попада в лапите на хитри мошеници. Задкулисието действа с пълна сила и парира опитите за честна игра и равностойни съюзи.


Лъв 22 юли – 22 август

На 24-ти едно обвързване и предоверяване може да ви вкара в рискова и източваща силите и ресурсите ви програма. Може да получите някакво усещане за опасност, но няма да му обърнете внимание. Ще бъдете изкушени или изнудвани да постъпите неизгодно за вас или да тръгнете в губеща посока. Това ще бъде ден на детронации за цар-лъв. Дано си извлечете поука от случващото се. На 25-и хората с дар слово са в силна позиция. На 26-и не се занимавайте с имотни и наследствени дела. Не очаквайте да ви правят отстъпки. На 27-и в хороскопа ви ще действат тежки аспекти. На това пълнолуние 7 планети са в конфликт с вашето Слънце. От няколко страни ще ви атакуват и то предимно за пари. На 28-и може да не започнете добре деня и да качите кръвното по различни поводи, но до вечерта ситуацията ще се промени във ваша полза и интерес. 29-и ще донесе награда за положените в миналото усилия и старания. Един си тръгва от живота ви, но друг идва и носи промяната, която отдавна очаквате. 30-и е ден на ловците в социалните мрежи. Ограничете до минимум контактите и сделките.

Дева 23 август – 22 септември

На 24-ти е точният съвпад на вашата управляваща планета Меркурий с нейната горна октава Уран в знака на златния Телец. Това е аспектът на прозрението и вдъхновението. Ще уловите тенденциите и нагласите за развитие на бизнеса си в бъдеще. На 25-и съвпадът на Меркурий с Венера ще ви помогне да убедите някой да действа във ваш интерес и да ви подкрепи в начинанията. 26-и е ден на лакомията и на огромните апетити. Не е добре да се водят преговори. На 27-и не си нарушавайте спокойствието и това на другите. Денят е с хармонична енергетика вдъхваща желание за помирение и компромис. На 28-и реагирайте на всяко предложение и покана за среща или съвместна дейност. Не бързайте да отказвате, помислете, направете контра предложение. Постарайте се да извървите пътя един към друг и в любовта. Тенденцията е да имаме хубави поводи да се съберем и почерпим. Разтворете се към другите, не отлагайте важните разговори за следващите трудни за вас дни. 29-и е ден на леденото сърце. Затваряме си очите за проблемите на близките, игнорираме приятелите и увеличаваме дистанциите с нужните ни и предани хора. Не тръгвайте готови на конфликт, усмихнете се, намерете повод за помирение и любов. 30-и носи изкушения и подлага на проверка интелекта и възможностите ви за преценка на хора и ситуации. Отложете за следващите дни подписването на нови партньорски договори.


Везни 23 септември – 22 октомври

24-ти е ден на просветление, на неочаквани изблици на вдъхновение и на едно особено усещане за перспектива в работата и връзките. На 25-и Луната е във Везни, а Меркурий и Венера в съвпад в Телец. Това е хармонична, дипломатична и перфектна за преговори конфигурация. 26-и е ден на големите апетити, особено по отношение на пари, имоти и наследства. Може да ви оказват натиск деца и роднини, но и вие няма да се поколебаете да си поискате своето. 27-и е ден на богинята на човешката душа Психея, често представяна като пеперуда. Навлизаме в период на трансформация. Не се знае какво ще се излюпи от какавидата в момента, но промените са назрели и неизбежни. На 28-и се разкрепостяваме, придобиваме увереност в собствените си сили и възможности и правим крачка напред. Тези, които загубят чувството си за мярка и не отчитат реалностите ще загубят играта. 29-и е ден на награди за положените в миналото усилия. Каквото сте повикали в миналото, това ще ви се обади днес. 30-и е зареден с желание да използваш, манипулираш и ограбваш другите. Разговорите са неравностойни и ще се водят от позиция на силата. Най-силен е този, който държи информацията и може да я представя така както му е изгодно.


Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 24-ти се заемете със себе си, с външния си вид и със здравословните си проблеми. Получавате информация, която може да ви е от полза, ако се съобразите със съветите и предписанията в нея. На 25-и ще успеете, ако се доверите на хората, с които живеете и работите съвместно. Не оставайте там, където не се чувствате комфортно или нещо ви дразни. 26-и е ден на прекаляване и преиграване. Не се дръжте агресивно и арогантно, особено в приятелския и колегиален кръг. На 27-и в хороскопа ви действа тежък кармичен кръст. Родените в първата декада са в рискова и неблагоприятна позиция. Родители и деца не се разбират, с колегите „не мелите брашно”, а партньорите ви поставят неприемливи условия. Каквото се загуби трудно ще се върне на старите позиции. На 28-и лесно се отива в крайности и се прекрачват граници в отношенията. Старайте се да не ви напуска чувството за мярка и баланс в отношенията. На 29-и ще се сблъскате с реалностите, ще усетите къде сте сбъркали и дано прекаленото самочувствие не ви попречи да оправите нещата. 30-и е ден на измами и манипулативно мислене. Няма равностойност във връзките. Един само ще дава, друг ще получава заслужено или не.


Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 24-ти съвпадът на Меркурий и Уран отваря третото око, дава сили на хората с вроден прогностичен талант да усетят накъде духа вятъра на промяната и какво може да се улови в мътната вода на прехода. Очертават се силови компроматни атаки в средата ви, които ще ви стимулират да не отлагате повече промените и личния си избор. Ще се водят безкомпромисни битки за пари и то за много пари. 25-и е особено благоприятен за преговори. Всеки търси съюзници, на всички нива силите се прегрупират и канализират в определена посока. Ден на хората с красив ум и ораторски дарби. 26-и е тежък ден с безкомпромисни битки по върховете, където в момента тече флотационен процес. На 27-и докато другите се карат за вас е време да стопите дистанциите. 28-и е от особено значение да държиш здраво юздите на емоциите, да се владееш максимално в една напрегната и безкомпромисна ситуация и да не преиграваш в преговорите. На 29-и ще получите отговор на доста въпроси. Един от дните, в които се получава по заслуги. Направете си баланса, платете данъци и такси, постарайте се да получите и да дадете обективна оценка на труда, на старанията и грижите на близки, колеги и приятели. На 30-и е добре родените в третата декада да не се включват в колективни инициативи и да не вярват много на рекламните внушения.


Козирог 22 декември – 20 януари

На 24-ти е точният съвпад на Меркурий с Уран в знака на хармоничния ви Телец. Родените в първата декада имат по-големи шансове за успех в бизнеса и в деловите връзки. 25-и оформя лагерите в отношенията на лично и бизнес ниво. Опасно е да преплитате двете линии на работа и семейни връзки. На 26-и предстои тежко и ограбващо пълнолуние. Днес Луната от Везни сключва пречупващ аспект с Плутон, който се готви да тръгне ретроградно и да ни върне към неуредените отношения от миналото. На 27-и малко преди разсъмване е точното пълнолуние, което ще отключи тежки аспекти, ще ни въздейства превъзбуждащо и може да събуди клокочещи чувства и страсти в хората и в земята. Старайте се да не отивате в крайности. 28-и е ден на камбаната. Много неща ще се случат и чуят, но малко ще се възприемат и подкрепят. 29-и ще увеличи дистанциите. Лагерите са окончателно оформени, раздават се пълномощия. Един от дните, в които всеки ще получи каквото е заслужил в миналото. На 30-и се хвърлят мрежите в морето на личните амбиции и интереси. Някой ще хване златната рибка, а друг ще трябва да изпълнява чуждите желания.


Водолей 21 януари – 19 февруари

На 24-ти внимавайте с игрите и лъжите. Днес тайните ни може да се разкрият, лъжите също. Вероятно е изнудване. Някой напипва слабото ви място и дълго може да ви използва. На 25-и е особено важно да се приобщите към определена среда, екип или група. Тенденцията е да бъдем елиминирани поеденично, но обединените в юмрук групи трудно ще бъдат разбити. На 26-и предстоящото пълнолуние превъзбужда и вади на показ прикриваните амбиции и страсти. На 27-и природата се стреми към хармония. Не си нарушавайте спокойствието и бъдете дипломатични в отношенията. На 28-и отивате в крайности, взимате рискови решения и правите губеща инвестиция. Неблагоприятно за имотни сделки и делби. На 29-и всеки получава заслуженото. Реалността е в синхрон със ставащото в душата ви. На 30-и тенденцията е да се влиза в заробващи отношения. Не подписвайте нови договори, не се обвързвайте с кредити и не преотстъпвайте територии.


Риби 20 февруари – 20 март

24-ти засяга болезнено настроението и положението на големи групи хора. Трудно се спазват правилата. Предопределените да са на опашката може да застанат начело, а силните играчи да минат в отстъпление и да сменят тактиката. На 25-и е важно да направите не само първата стъпка към някого, но и втората и третата. Всяко обвързване ще донесе ползи и защити в тези тежки времена. На 26-и няма прошка за слабите, за тези които неглижират охраната на личната си територия и са небрежни към нуждите на дома и близките. На всички нива си изневеряваме, лъжем и се опитваме да манипулираме избора на околните. На 27-и предстои трансформация и генерална промяна в начина ни на работа и живот. Тръгващият ретроградно Плутон ще ни върне към нерешените проблеми. 28-и за вас може да е ден на благата вест, на предложения и възможности за печалби и участия в перспективни проекти. На 29-и Луната от Стрелец активизира кармичната ос и ни води към срещи на миналото с бъдещето. От една страна ще имате възможност да коригирате подхода и отношенията си с някого, а от друга да поставите в изолация тези, които са пречка по пътя към големите ви амбиции. На 30-и сте подвластни на илюзии и заблуди. Ще бъдете използвани от тези, на които доверите чувствата и идеите си.