0

В ижте какво вещаят звездите за следващата седмица!

Вижте какво вещаят звездите за следващата седмица!

Овен 21 март – 20 април

7-и е рисков и безенергиен ден, не поемайте тежки ангажименти. Днес ни обгръща тъмнината на предстоящото новолуние в Лъв. 8-и ви дава свобода на избора. До 16ч. 51 мин. Луната се движи в своя 30-и лунен ден, което не се случва често. Ще имате свобода на избора, възможност да постъпите както ви се харесва, както искате, мечтаете и желаете. 9-и определя новите приоритети и посоки. Родените в третата декада попадат точно в целта. В този ден откривате истини и важни неща за себе си, за връзките си и за нечии намерения. На 10-и стартирайте нов бизнес, опитайте да привлечете спонсори и съмишленици. Днес ще се развихрят бурни страсти на всички нива. Луната е в съвпад с Меркурий и Марс. Защитете си интереса. 11-и е ден на фатални срещи, които могат да ви разведат или оженят. Съветът е да не смесвате работата с любовта и секса. На 12 може да влезете в голямата игра или политика. Ще трябва да направите избор, който ще ви вкара в един или в друг лагер на интереси и позиции. На 13- ще ви се обадят и от чужбина с подсещания за работата, която сте обещали да свършите.

Телец 21 април – 20 май

На 7-и всичко тръгва накриво, останете където сте. Денят е подвластен на тъмни и объркващи сили. Сгъстява се астралната мъгла в дните около новолунието. На 8 направете инвентаризация, върнете си дълговете. Новолунието в Лъв е най-трудният момент в сатурновата ви дупка. Родените във втората декада да се ориентират към приключване, към лична и професионална инвентаризация. На 9-и изгответе новите доклади, планове и фирмени проекти. За родените в третата декада ще има моменти на открит и прикрит натиск и желание за обсебване.10-11 са благоприятни за старт на нова бизнес програма. Започнете нова дейност. Луната е в знака на хармоничната ви Дева в съвпад с Меркурий, Венера и Марс. Ще се задвижат брилянтни за вас аспекти, ще получите стимул, предложения и шансове за внедряване на нова позиция в бизнеса и в живота.11-и ви среща с фаталната любов. На 12-13-и сключете нов договор. Може да се поеме умерен риск. Препоръчват се срещи на пълна и отрупана маса. Осъществете връзки с колеги, близки и приятели от чужбина и се опитайте да станете част от екипа.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Не поемайте тежки ангажименти за 7-и. Няма да ви стигнат силите. В деня преди новолунието всичко се прави на тъмно, не се спазват правила и обещания, не може да се довериш на никого. На 8-и сме свободни да направим личния си избор. Нито злото вреди, нито доброто помага. Ден за прошка и покаяние. Анализирайте пътя, връзките и позициите си. На 9-и тръгнете в посоката, която ви привлича и не правете компромиси. Единственият ден в месеца, в който дори и тези които не вярват и не разчитат на интуицията си е добре да и се доверят. На 10 и 11-и се вкарвате в рискова програма. Контролирайте емоциите и не тръгвайте към неравностойни връзки. Настройте се на тотална самозащита. Ще ви нападат от няколко страни, ще ви провокират с претенции, с изисквания и ултиматуми. Меркурий се готви да навлезе в нехармоничната ви Дева, където го очакват Луна, Марс и Венера. Идват тежки моменти за личното ви его, за връзките и здравето. Отложеното за 12-13-и ще ви донесе късмет и пари. Луна и Сатурн  от другите два въздушни знака сключват брилянтни аспекти със Слънцето ви. Ще постигнете много и може да елиминирате конкуренцията.

 

Рак 22 юни – 21 юли

На 7-и нищо отговорно да не се предприема. . В деня преди точното новолуние липсва енергия, тъмнината, страховете и опасенията завладяват сетивата. Преценката ви не е точна. На 8-и спазвайте диета, натоварете се физически, изчистете дома и двора. Където и да отидете не взимайте много багаж. На 9-и интуицията ви работи на пълен капацитет, събуждате се с важно прозрение за бъдещето. Разумът не дава верни решения, защото му липсва важна информация, но свръхсетивните сигнали ще се окажат точни, ще ви спестят грешки в избора и подхода. 10-и е ден за атака, но без да се включват емоциите. Бъдете хладнокръвни. Ден за първа крачка и първа целувка, а някой  и ще повтори. На 11-и са вероятни влюбвания и разлюбвания. Луната е в съвпад с Венера. Вървите към изневери или научавате за такива. Случващото се днес ще развали някои връзки и ще ви обърка бюджета. 12-13-и се рискови и тревожни. Ще се наложи да водите битки и в защита на приятелски интереси. На маса въпросите лесно ще се решават. Ако заминете в чужбина дълго няма да се върнете.

 

Лъв 22 юли – 22 август

7-и е може би най-тежкият ден в сатурновата ви дупка. Предстои ограбващо силите ви новолуние в Лъв. Както и да постъпите днес ще сбъркате и ще си докарате неприятности.

На 8-и е време да направите самостоятелен избор. Всичко ще зависи от вас самите, от вашите желания, дарби и възможности. Ден за разчистване на сметките, но не само във финансов план. 9-и внушава полезни усещания, доверете им се. Родените в третата декада ще се сблъскат със силни авторитети, които мислят и действат различно, които не могат да бъдат прогнозирани и водени за носа. На 10-и започнете нова дейност, регистрирайте фирма, отворете търговски обект. От действията ви в момента зависи бъдещата ви работа, лична и материална обезпеченост. На 11-и Меркурий напуска Лъва. Обеднявате на идеи, трудно комуникирате. Не се обвързвайте с нови партньори и не започвайте нова любовна връзка.

12-13-и идват с пътувания и срещи. Ще намерите нужната партньорска връзка ще уредите имотна сделка и може да спечелите търгове. Получавате откровение за истинската ви позиция и цел.

 

Дева 23 август – 22 септември

7-и е подвластен на тъмни сили и намерения. Не предприемайте амбициозни начинания. Не подвеждайте половинката, изпълнете обещанията си, ако не искате скандали у дома. 8-и ви дава свобода на избора и премахва ограниченията. Денят е с равно количество добро и зло. Ако на едно място се провалите, на друго ще успеете. На 9-и лесно отделяте полезното от вредното. Денят е благоприятен за освещаване на нови търговски обекти, за отваряне на офис, магазин или ателие. На 10-и влизате в две роли, едната изисква максимална активност, а другата изчакване и преговори. Днес и утре Луната е във вашия знак в съвпад с Марс и Венера. Аспектът ще ви дари с емоции и желание за промяна. От 11-и Меркурий навлиза в Дева, бизнесът ви потръгва. Ден на изкушения, на които трудно ще устоите. Ще попаднете в компроматен капан. 12-13-и носят победи, покани от чужбина и пътуване. Съвпадът на Меркурий и Марс в Дева дава агресивна настройка на ума ви. Склонни сте да поставите злободневните въпроси на масата за преговори. Не отстъпвайте от позициите си.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 7-и не поемайте излишни рискове. Старайте се да почивате повече, да не се товарите с проблемите на другите и да не допускате странични намеси в живота и в личния си избор.

На 8-и изчистете дома, прочистете отношенията и си поемете отговорностите. Не подновявайте връзка, която усещате, че няма перспектива. Днес сме оставени на личния ни човешки избор. Внимавайте какво си пожелавате. На 9-и ще се събудите с откровение за полезното и вредното, доверете се на инстинктите. Избирайте храната си по каприз.10-и изисква активни, творчески и настъпателни действия. Край с колебанията, вземете важно решение. Пасивният човек ще загуби позиции.

На 11-и се препоръчват само двустранни разговори и то с хора, които познавате добре, дълго сте работили и не сте имали проблеми. Ден на фатално привличане и в чувствата. Венера и Луна са в изкушаващ страстите ни съвпад. Една авантюра може да развали бракове и връзки. На 12-и и 13-и Луната е във вашия знак. Очертават се пътувания, разговори с далечна перспектива и с хора, които дълго не сте виждали.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

През уикенда 6 планети сключват критични аспекти със Слънцето ви. Съветът е да сте пределно внимателни, да не планирате тежки и натоварващи задачи и да не взимате отговорни за бъдещето ви решения. Здравето е нестабилно. Не е време за обвързване и поемане на тежки отговорности. На 9-и интуицията ви дава верните сигнали, но има вероятност да я пренебрегнете и да постъпите обратно на съветите и предупрежденията и. На 10-и стартирайте нова фирмена дейност. Днес вече няма причина за отстъпление, затова действайте смело в посока на личните си амбиции и интереси. 11-и е ден за консултации със специалист в нужната ви област. Ден на Троянският кон, който всеки може да си вкара в живота и в работата с предоверяване и отказ да се видят реалностите. Не се препоръчва работа в екип и взимане на съвместни решения. 12-13-и ви издигат на престижни работни позиции. Спазвайте принципна политика, не се изкушавайте да заметете законите под масата на преговорите. Ако мислите за близък, който е далече той ще ви се обади или е време да го потърсите. Доверете се на усещанията и на интуицията.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

7-и е ден на фалшивите връзки и грешните пророчества. Нищо от казаното и направеното няма да се реализира и сбъдне, но бъдете внимателни. В деня преди новолунието тъмнината се прокрадва в съзнанието и ни кара да покажем най-лошото, опасно и вредно от себе си. 8-и ви дава свобода на избора, не се колебайте повече. Ден за разчистване на сметки, за откриване на старите пътеки към едно самотно сърце или към тези, които сме обичали. 9-и прокарва рязка граница между полезното и вредното, съобразете се. Родените в третата декада може да направят големият си удар, ако се доверят повече на интуицията. На 10-и очаквайте провокации, вземете мерки за защита. Днес и утре 6 планети ще ви облъчват в пречупващ аспект от Дева и Риби. На 11-и не работете в екип. Ден на фатално привличане в любовта и в професионалните връзки. 12-13-и дават ход на нова дейност. Може да сключите изгоден договор и да се разберете по спорните въпроси. Получавате нужното финансиране на проектите си. Получавате откровение за посоката и целта, а някой вече е стегнал и куфарите.

Козирог 22 декември – 20 януари

Стартираното на 7-и ще тръгне накриво и няма да донесе нищо добро. В деня преди новолунието трудно ще разбереш кой какви ги върши и на какво разчита. 8-и позволява да направите своя личен избор, без да се съобразявате с когото и да било. Рядко Луната има своя 30 лунен ден, но днес е едно такова изключение до 16ч. 51 мин., когато е точното новолуние. До този час сме оставени на свободната си воля, на собствените си желания и личен избор. На 9-и е добре да се доверите на интуицията, а не на ума, но вероятно няма да го направите. Не се преструвайте, бъдете такива каквито сте, за да не заблудите себе си или тези, които ви обичат. 10-11-и дават сила за внедряване в нова среда и възможност да уредите невъзможното от вчера. Не си позволявайте пасивно изчакване. Вложете повече емоция и хъс в работата си. Марс, Луна и Венера ви облъчват в хармоничен аспект от знака на Девата. На 12-13-и се съобразявайте със закона.

Спазвайте разпоредбите. Трудно ще защитите свои и приятелски интереси, но ще разберете кой ви мъти водата.

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 7-и всяка ваша активност и амбициозно действие ще ви създават проблеми. Останете където сте, не реагирайте на провокации и не започвайте нищо важно за бъдещето си и това на децата. Проведете прочистваща диета. На 8-и си създавате работа вместо да си починете. Тялото ще реагира негативно. Днес проблемите ще са повече за родените във втората декада. Никого не обвинявайте, но и на никого не се осланяйте. 9-и разпределя точно роли и позиции. Родените в третата декада получават важни сигнали, но не се съобразяват и страдат. Родените в третата декада може да влезат в конфликт с желанията и интересите на екипа и средата. На 10-и правите силен ход. Активизирайте се максимално, действайте настъпателно и си гонете интереса в различни посоки. Не чакайте пасивно какво ще се случи и получи. На 11-и вървите към любовна авантюра. Бизнесът ви потръгва. От днес Меркурий не ви гледа в опозиция.12-13-и са късметлийски дни. Всичко, което предприемете ще донесе пари и придобивки, ще ви вкара в нова среда и ще даде възможност да реализирате амбиции и мечти.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Станете рано на 7-и и свършете важното бързо. Очертава се агресивен и опасен ден. Ден на ниските енергии и страсти. Попадате на негативно настроени хора. На 8-и вървите към хора, на които нещо дължите, но и те са ви длъжници в друг смисъл. Дано се разберете. Ден с равно количество добро и зло. Може да проправите път в зациклени отношения. На 9-и ще се събудите с усещането за полезното и вредното, за това кое е добро за вас, за семейството и за личните ви амбиции. Лесно се отделя зърното от плявата. На 10-11-и 4 планети от Дева ще ви гледат в опозиция. Всяко ваше желание или предложение ще се контрира от семейството или екипа. Настройте се на самозащита. Бумерангът на миналите ви грешки ще се върне и ще ви извади от релси. На 11-и Меркурий навлиза в знака на опозицията ви Девата и бърза на среща с Марс. Аспектът задвижва агресивни мисли и начин на поведение. Каквото отложите за 12-13-и ще донесе ползи и придобивки. Ще бъдете привлечени от хора и ситуации, които ще се окажат важни и полезни за вас, за работата и за амбициозните ви начинания.