0

И нтересни тайни от прочутото имение на Playboy излязоха наяве. Едно от зайчетата на Хю Хефнър-Сондра Теодор разкри, че в луксозната къща освен хората и животните са прибягвали до психоактивни медикаменти. Конкретно тя разкри, че дори и кучето било пристрастено към кокаина.

Хю Хефнър живя в прочутото имение на Playboy повече от четири десетилетия, чак до смъртта му през 2017 г. Наскоро негова бивша приятелка направи шокиращи разкрития. По нейни думи, употребата на наркотици в дома му е било “необходимо зло”, пише LADbible.

Сондра Теодор, една от бившите приятелки на издателя, твърди, че наркотиците в имението са били толкова достъпни, че дори домашният пудел е бил зависим към тях.

В документалния сериал Secrets of Playboy (“Тайните на Плейбой”), тя каза: “Имаше наркотици навсякъде. Джон Данте беше най-добрият приятел на Хеф, Данте имаше куче на име Луис, мъничък пудел, който се пристрасти към кокаина.

“Кучето можеше да го надуши от другата страна на стаята”, допълва още тя.

“Една вечер много известен човек влезе в къщата и това малко куче скочи от дивана, “прелетя” до този човек и започна да го ближе по носа. Ние знаехме защо това куче скочи върху нея. Данте го заключваше, когато хората бяха наоколо, защото то беше пристрастено към кокаина”, каза бившата приятелка на издателя.

Сондра, която беше приятелка на Хефнър от 1976 до 1981, сподели, че е била принуждавана да взема наркотици “безброй пъти”:

“Това ме караше да чувствам, че съм значима за него. Казаха ми, че е в името на любовта. Страхувах се да говоря… Хеф употребяваше кокаин… имаше чекмедже, пълно с наркотици“, разкри още тя.