0

В секи родител иска само най-доброто за своето дете. И това е напълно нормално. 

Някои родители глезят до безобразие отрочетата си, а други са малко по-стриктни.

Все пак всеки прави само най-доброто в името на това да има щастливо, здраво и задоволено поколение.

Е, според известния астролог Влад Рос, и сред родителите има по-по-най. 

„Всеки родител е добър сам по себе си, но представителите на три зодии спокойно могат да се окичат с титлата за най-добър родител.

Техните деца винаги са силно обгрижвани и задоволени. Даже понякога прекалено много, дори нездравословно много“, казва Влад Рос.

Ето от кои три зодии са най-добрите родители:

Рак
Всеки знае, че Ракът е семейният знак на зодиака. Те ценят семейните ценности, комфорта, грижите, любовта и винаги почитат традициите. 

Жените от зодията се грижат за децата си по всякакъв възможен начин, независимо от тяхната възраст. Те винаги ще се грижат за отрочетата си и ще звънят по хиляда пъти на ден, за да ги питата „Как си?“.

Телец
За Телец стабилността е много важна. Особено що се отнася до семейството и така материалната подкрепа на техните близки излиза на преден план. 

Тези родители са сред тези, които определено ще дадат на детето си най -доброто образование, ще купят апартамент, кола и ще направят абсолютно всичко, за да зарадват отрочето си. Децата Телец обикновено не знаят каква е да бъдат лишени от пари и глезотии.

Риби
Рибите често се жертват за някой друг. Когато представителите на това зодиакално съзвездие имат дете, те незабавно забравят за себе си. 

Те дават буквално цялата си сила и енергия за доброто на детето си. Впрочем децата им най-често растат егоисти или „мамини синчета“ и „глезли“.

* Източник: Блиц