0

А мериканската полиция арестува банков обирджия при опит да извърши обир в банков клон, който бил обрал предишния ден, пише в. „Ню Йорк Поуст“.

Американската полиция арестува банков обирджия при опит да извърши обир в банков клон, който бил обрал предишния ден, пише в. „Ню Йорк Поуст“.

33-годишният Самюъл Браун от Сан Диего, Калифорния, влязъл в банковия клон на банка Chase в средата на деня и подал на касиера заплашителна бележка с искане да му даде парите. Банковият служител се подчинил и Браун напуснал финансовата институция с голяма сума пари.

На следващата сутрин мъжът се върнал в същия банков клон и отново се опитал да го ограби, но този път не му се получили нещата – все пак е налудничаво да пробваш да обереш банка, която си ограбил предишния ден. Този път полицията незабавно пристигнала на местопрестъплението и Браун бил заловен. Оказало се, че извършителят се издирва от полицията, а и преди това е имал присъда за грабеж в Сан Диего. Сега той е в затвора на окръг Ориндж по множество обвинения за грабеж и вероятно ще остане там за дълго.