0

С лед месеци на много работа, много срещи и предизвикателства, препятствия и изпитания, заедно, като едно голямо семейство ние го направихме - новото начало  е необратим факт! И това е окончателно. Това гласи първият коментар след края на изборите на Делян Пеевски, председател на ДПС.

"Оттук, насетне има само напред и нагоре! Ново начало за България и за всички онези хора, общини и населени места, които го поискаха или очакват да се случи при тях. Искам да поздравя всички партийни структури, всички наши активисти и симпатизанти, всички кандидати за депутати и на първо място всички онези хора, които ни дадоха своето доверие с изборните резултати на ДПС-Ново начало", пише Пеевски в съобщение до медиите.

Той подчертава, че осъзнавам каква огромна отговорност лично за него и за новото начало е това доверие и обещава да го оправдае.

"А аз държа на думата си. Страната ни и всички хора заслужават много повече от своите политици и Новото начало ще бъде гарантът, че тази отговорност ще бъде неотменимото условие занапред", завършва Делян Пеевски.