0

С тудентка отказа секс и бе намушкана с нож в главата по време на купон в Бургас. 22-годишното момиче спешно се нуждае от кръвопреливане. Лекарите се борят за живота й. Пострадала е и 27-годишната й сестра, която й се е притекла на помощ, но също е била нарязана с острието.

Нападателят е 21-годишен криминално проявен бургазлия. Той също е с порезна рана, но след медицинска помощ е откаран в ареста.

Кървави следи от момичето пред вратата на квартирата.

 Кървави следи от момичето пред вратата на квартирата.
Флагман

Опит

По информация на „Телеграф“ насилникът се казва Кирил Петков. Наръгал е момичето в главата, след като преди това е опрял острието на ножа в лицето й, опитвайки се да я принуди да прави секс с него. Девойката обаче категорично отказала. Двамата са състуденти, познавали са се добре, обясниха техни колеги. В неделя вечер те организирали купон в квартирата си, на който присъствал и Кирил. В малките часове на деня повечето студенти се разотишли, а в жилището останал да спи Кирил, както и двете сестри, които са наемателки. Гостът обаче искал забавлението да продължи, но по друг начин. Около 5 ч. сутринта той опитал да съблазни колежката си от университета. Тя обаче категорично му отказала. Писъците й събудили и сестра й, която реагирала светкавично да я отърве от Кирил. В този момент младежът изкарал нож, който забил в главата на по-малката.

В апартамент в тази кооперация е станал скандалът между младежите.

 В апартамент в тази кооперация е станал скандалът между младежите.
Гугъл

Помощ

27-годишната в опита си да я защити също получила порезни рани по лявата ръка. Тя успяла да се обади на 112, като на място в рамките на няколко минути са пристигнали полицейски и медицински екипи. 22-годишната е приета в реанимацията на УМБАЛ-Бургас в много тежко състояние, със сериозна кръвозагуба. Направена й е спешна операция, предстоят й още. Тя се нуждае от кръводарители. Голямата й сестра също е получила порезни рани по лявата ръка, тя е прегледана и освободена за домашно лечение. Кирил също е откаран в УМБАЛ-Бургас с порезна рана на лявата предмишница, която получил при съпротивата. След като получил медицинска помощ, той е откаран в ареста на Първо РУ-Бургас за срок до 24 часа. От прокуратурата са увеличили задържането му до 72 часа, а във вторник ще поискат от съда и постоянния му арест.