0

П олицайката Симона Радева се оказа, че все пак е била в джипа на Георги Семерджиев 4 часа преди катастрофата при която загинаха две млади момичета до хотел „Хемус“ в София.

Уволнената от Министерство на вътрешните работи полицайка се е возила в „Ауди Q7” заедно с брокерката Магдалена Иванова, която направи скандалните разкрития пред Софийския градски съд и подробно описа ситуацията от юли миналата година. Тя си спомни, че били двете със Симона Радева в колата на Семерджиев. Това било към 18:30 часа. Докато чакали в задръстване, Семерджиев решил да изпревари всички коли. Тръгнал внезапно, само че закачил друга кола, описа Иванова.

СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ: И майката на уволнената полицайка била на касапницата на „Черни връх“

„Нашата кола удари другата. Разбра се че има удар, само че не спряхме да проверим. Караше Семерджиев. Той разбра след това за удара. Познаваме се от доста години, имаме общи познати. Познавам и Симона Радева. През цялото време бяхме тримата и тя беше в колата. Не знаех какво работи Симона. Тя не и слизала от колата по време на огледите“, свидетелства брокерката.

НОВИ РАЗКРИТИЯ: Полицаи допуснали Георги Семерджиев да избяга след зверската катастрофа

Младата Яница Стефанова, която дойде със скандално напомпани джуки в съдебната зала също свидетелства, че Симона Радава всеки ден е била в компанията на Семерджиев. Тя обясни, че двамата били изключително близки приятели и имали освен лични и бизнес отношения. Яница се срещала със Семерджиев на автомивката му. Возила се в джипа му му. Призна още, че се срещала със Симона и двете излизали по заведения и се напивали.

МИСТЕРИЯ: Търсят мъж с каска от катастрофата със Семерджиев