0

С офийската районна прокуратура внесе в Районния съд в Перник обвинителен акт срещу прокурорския син Васил Михайлов за четири закани с убийство, отправени към бившата му приятелка Боряна Рангелова.

САГАТА ПРОДЪЛЖАВА: Съдът отказа отвод по делото с прокурорския син от Перник

В периода от 28.10.2022 г. до 21.07.2023 г. при условията на продължавано престъпление, обвиняемият се е заканил с убийство на бившата си приятелка.

СЛЕД ПРИСЪДАТА: Прокурорският син от Перник с нови обвинения, на него не му пука! (ВИДЕО)

На 28.10.2022 г. Около 04:00 часа в апартамент в Перник, Михаайлов се заканил с убийство на жената, като ѝ казал: „Ще те убия! “, а след това започнал да я млати  по лицето й. 

РУХНА ПСИХИЧЕСКИ: Прокурорският син ще кара Коледа в килия, разплака се!

На неустановена дата през декември 2022 г. и на 01.07.2023 г. се обадил на жената по телефона и отново й казал, че ще я убие.

На 21.07.2023 г. Около 17:30 ч. в Перник обвиняемият отново се заканил с убийство спрямо Рангелова, като й направил жест с ръка наподобяващ стрелба с пистолет, насочен към нея.

ФАЛСТАРТ: Ключови свидетели се изплашиха от прокурорския син

Това е третият обвинителен акт, който е внесен от Софийската районна прокуратура спрямо Михайлов за извършени престъпления на територията на Перник. 

Прокурорският син е подсъдим и по друго дело за нанасяне на телесни повреди, закана с убийство и хулиганство, по което заседанията продължават в Софийския районен съд. 

СЛЕД КАТО НАПРАВИ САМОПРИЗНАНИЯ: Осъдиха прокурорския син от Перник

По обвинение на Софийската районна прокуратура за закана с убийство и нанасяне на телесна повреда по хулигански подбуди Михайлов вече е осъден и му е наложено условно наказание от 20 месеца, чието изпълнение се отлага за срок от 4 години.