0

П очти по български образец майка и дъщеря извършиха зверско убийство в съседна Сърбия.

За разлика от нас, където тъщата помогна на дъщеря си да се отърват от зет й, при съседите щерката помогнала на майка си да убият баща й. Помагал им общият им любовник с инициали Д.Л.

КОМШИИТЕ КАТЕГОРИЧНИ: Любовник на тъщата свързан с убийството!

Малолетната тийнейджърка, замесена в убийството на баща си, въртяла любов с 19-годишното гадже на 34-годишната си родителка с инициали А.К..

По неофициална информация дъщерята е заподозряна, че по убеждение на майка си е наляла в питието на баща си лекарства като Бенседин и Лексилиум . Засега обаче, не е известно дали тя е знаела за пъкления план, кроен от майка й. Показателно в случая е, че по време на разпита в полицията дъщерята се държала хладно и арогантно, пише Blic.

Престъплението е извършено също като в българския случай - през януари, но в края му.

НОВИ РАЗКРИТИЯ: Габриела държала мъжа си Пейо, докато майка й го душила (СНИМКИ)

„Тя натрошаваше лекарство в питието на баща си. Направи го по указание на майка си”, разказва източник, близък до разследването.

Медията припомня, че тялото на бащата Саша Кулишич било открито в гората, недалеч от местността за пикник Преслица край Добой.

Видео от ареста на непълнолетната дъщеря на жертва и двойния любовник може да видите ТУК.

За разлика от нашия случай, където жертвата бе удушена и бе направен опит да бъде подпален трупът, сръбската жертва била оставена гола, вързана с канап и тиксо. Като пряк извършител на престъплението е заподозряна съпругата, а двойният любовник, 19-годишният Д.Л. Е бил помагач.

Престъплението е извършено на 30 януари около един часа след полунощ, а полицията е открила улики, които сочат, че всичко е било планирано в детайли.

Твърди се, че Кулишич е бил нападнат в леглото, след като е бил дрогиран . Подозира се, че той е бил вързан в къщата си и качен в кола, с която е транспортиран до гората, където е бил убит с нож. 

Смята се, че съпругата му е нанесла смъртоносните наранявания.

Аутопсията показа, че Кулишич е получил четири прободни рани в корема, в резултат на които е починал.

Очакват се и заключенията от токсикологичната експертиза, за да се установи дали и с какво е бил зашеметен.

Че престъплението е планирано, се потвърждава и от факта, че А. К. и Д. Л. са наели за деня кола и апартамент в Баня Лука. Закарали колата й там, за да се върнат в Добой с наето „Пежо“.

В Добой е нает и друг автомобил. След убийството те заминават отново за Баня Лука и връщат пежото. Д.Л. е арестуван в Добой, а A.K. е открита и арестувана в апартамент под наем в Баня Лука.

Окръжната прокуратура в Добой казва за ATV, че полицията е подала доклад срещу три лица, а именно майката ( на 34 години), любовникът й Д.Л ( на 19 години ) и непълнолетната й дъщеря, родена през 2009 г., поради тежкото убийство на Саша Кулишич.