0

В лак блъсна и уби човек на товарна ЖП гара в Бургас. Самоубийство е основната версия, по която полицията работи за кървавата драма. 

Трагедията се разиграла малко след 16 ч. в сряда между товарна и разпределна гара – в непосредствена близост до ул. „Одрин“ в района зад спирката срещу Кроношпан. Мъжът е скочил пред влака по време на движение. Десетки пътници са станали свидетели на ужасяващата гледка. Машинистът не е имал никакво време да реагира, локомотивът буквално го е премазал. Шансовете за оцеляване при подобни ситуации са минимални, тъй като отнема време, докато влакът успее да спре. Пътниците са свалени и са извозени до крайната точка.

Самоличността на жертвата все още не е установена, но според разследващи тялото е на 62-годишен бургазлия от кв. Долно Езерово. В близост до мястото на инцидента имало паркирано "Рено". Предполага се, че е на починалия. В района има много полиция, линейка, както и пожарникарски екип. Извършва се оглед от служители на 2 РУ-Бургас. Тепърва ще се изясняват причините, довели до трагедията, предаде Флагман.бг

Флагман/Петя Иванова

Флагман/Петя Иванова

Флагман/Петя Иванова

Флагман

Флагман