0

З агина синът на известен български бизнесмен.

26-годишното момче е загубило живота си при зверска катастрофа. Загиналият Анатоли е син на пловдивския бизнесмен Петър Радев. Бащата написа трогателни думи за изгубеното си дете в социалната мрежа Фейсбук:

Бизнесменът Петър Радев

 Бизнесменът Петър Радев
Личен архив

"Днес при нелеп инцидент съдбата ми отне първородния син. Тончо, скъпо мое дете, ти беше моята опора. Ти беше само на 26 и животът беше пред теб. Винаги ще те обичам и ще те търся, докато съдбата ни събере отново!"

Малко след като бе публикувал тъжните думи, почерненият баща скри поста. Въпреки това, десетки близки и приятели изказват съболезнованията си на стената му.

Анатоли Радев е семеен, има малко момченце.

В мрежата заваляха съболезнования към почерненото семейство и от приятелите на загиналото момче. Приятел на Анатоли написа : "Почивай в мир приятелче един ден ще направим същите грешки като някога".

Информацията от полицията гласи, че  млад мъж е загинал при произшествие в землището на село Михилци. Според предварителните данни, около 14 часа в неделя, при движение в пресечена местност 26-годишен неправоспособен водач на нерегистриран кросов мотоциклет паднал на земята и получил тежка травма в областта на главата. 

Сигналът е получен в РУ-Хисаря и незабавно към мястото е насочен екип на полицията и спешна медицинска помощ, които констатирали смъртта на мъжа. 

Всички обстоятелства, довели до катастрофата, се разследват в рамките на образувано досъдебно производство. 

Приятели на Анатоли публикуваха в мрежата и съобщение кога ще е погребението му - 6 март 2024 година в град Баня, като траурната церемония ще започне в 12:00 часа в местната църква.