0

С ерийна крадла тормози работодатели в София. За набезите й има оплаквания и в други градове. Във вторник собственичка на магазин за алкохол и цигари разказа в „Здравей, България” по NOVA, че Десислава Евгениева започнала работа при нея и на втория ден изчезнала с оборота от 3 000 лв.

Оказва се, че въпросната жена е рецидивист в този вид кражби. Преди няколко дни е обрала парите на нейна колежка. Тя започнала работа като хигиенист в ресторант за бързо хранене. „Трябваше да я обуча. През целия ден правеше всичко - беше стриктна и изпълнителна. Накрая на деня отиде до обществената тоалетна. След това изобщо не се прибра в заведението. Когато си погледнах чантата, се оказа, че портфейла ми го няма. За късмет, нямах много пари вътре”, разказа Лиляна Топузова.

Евгениева започва работа в ресторанта на 11-и. Два дни по-късно в магазина за алкохол и цигари. „Изглежда нормална жена. Каза ни, че има две деца - близначета и че живее в „Павлово”. Обясни, че мъжът ѝ работи като надзирател в затвора”, добави тя. Полицията все още издирва извършителката. По непотвърдена информация жената се издирва от няколко полицейски управления заради още кражби.