0

К атастрофа с три автомобила забави трафика в района на разклона за село Тервел по главния път между Разград и Шумен. По информация на полицията катастрофата е станала докато една от колите е тръгнала да изпреварва в ускорителната лента.

Катастрофа с три автомобила забави трафика в района на разклона за село Тервел по главния път между Разград и Шумен. По информация на полицията катастрофата е станала докато една от колите е тръгнала да изпреварва в ускорителната лента.

Сигнал за ПТП е приет в 9 сутринта във вторник в дежурната част на ОДМВР- Шумен. Съобщено било, че по пътя Шумен- Разград е станала катастрофа. Малко преди разклона за Тервел водач на лек автомобил Шкода "Октавия" с варненска регистрация предприел изпреварване на тежкотоварен автомобил в ускорителна лента. Навлязъл в лентата за насрещно движение, и се ударил в лек автомобил Дачия "Дъстър" . В тях се пък се ударил движещият се след шкодата лек автомобил Сеат "Леон".

В шуменската болница е откаран за преглед водачът на шкодата, 42-годишен мъж, който е освобден без травматични увреждания.