0

П рогноза за съдбата на новото 48-о народно събрание направи астроложката Виктория Маринова.

Най-високата точка в хороскопа, по която е държавната власт и структура, се управлява от Слънцето, което в този момент се намира в падение в знака Везни и е скрито в дома на тайните и на изолацията, пише тя във фейсбук страницата си VictoryAstro. В мунданната астрология според астроложката Слънцето символизира царя, в случая президента на страната. В съединение с Венера според нея се наблюдава тенденция за тайни договорки и съглашение с партньори, със сътрудници отвън, океански и морски страни, тъй като Венера управлява 12-и дом и 7-и дом, по които са споменатите теми.

„Венера съвпада с фиксираната звезда Арктур, която носи голяма сила и се свързва с раздаване на справедливост посредством силово налагане на волята. Арктур не допуска страхливостта и когато човек се страхува, всички нещастия се стоварват върху него. Звездата обещава дългосрочен успех, ако са налице хармонични аспекти и обратно. Ако е аспектирана негативно, то нейното благоприятно влияние отслабва и човек, участващ в правни и юридически дела, рискува да загуби всичко“, посочва Виктория Маринова. Слънцето в негативен аспект с Плутон показва стремежа към власт, налагане на волята над другите, твърди още тя.

Възел

Южният лунен възел, който показва натрупания минал опит, съвпада с изгряващия знак, тъй нареченият Асцендент на хороскопа. Това означава, че настоящото Народно събрание идва с обремененост от миналото, показана също от планетата на кармата Сатурн, която е върху най-ниската точка в хороскопа и бележи началото на 4-ти дом. По този дом са населението и територията на страната, миналото и родословието. Сатурн е строг и справедлив, по принцип изгражда здрава структура, но там, долу, върху IC оказва същото влияние като Сатурн в Рак, където е в заточение, пояснява астроложката. Според нея Сатурн ще оказва тежест, ще налага ограничения и спънки, а понеже управлява 3-ти дом, то неблагоприятното влияние ще идва от страна на подписани договори в миналото, имащи връзка с пътища и транспортни средства.

„В дома на партньорствата е разположен Уран, а това говори за неочаквано формирани партньорства, които също толкова неочаквано ще приключат. Та както и да го гласят, стабилна коалиция с гарантирано бъдеще няма как да се получи – Уран върху Северен лунен възел на Десцендент в напрегнат аспект със Сатурн. Меркурий, както написах по-рано, управлява дома на чуждите пари (тези, които идват отвън) и дома на съюзите и е в опозиция на ранения лечител Хирон. Целта е болезнено ясна – да се усвоят едни средства отвън, а народът да бъде притиснат (за пореден път) от тежестта на законите и държавната власт (Сатурн). Но всеки народ си заслужава съдбата, колкото и да е болезнено да отбележа този факт.

Предположение

„Като се отчете кои домове управляват двете светила – Луната и Слънцето, то властта ще се крепи от чужбина. Като време – поне половин година, може да изкара и година, ако включим следващото служебно правителство. Но както многократно съм споменавала – човек предполага, а Господ разполага. Да бъде волята Божия!“, твърди още астроложката.